« Žene
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
ČITANJE IZMEĐU REDAKA

Saznajte je li još uvijek zaljubljen u bivšu

Izjavljuje li vaš novi partner da mu bivša nije značila ama baš ništa? Baš!

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

ljubavni odnosi

,

bivši

Žena mora biti ili glupa ili slijepo zaljubljena u muškarca da ne primijeti pokazatelje koji jasno stavljaju do znanja da nije raskrstio sa svojom prošlošću, odnosno sa svojom bivšom partnericom.

Izjavljuje li vaš novi dečko/partner da je 100 posto zaljubljen u vas, da je njegova bivša samo dio prošlosti prema kojoj više ništa ne osjeća? Sjajno, ako je istina. Provjerite postoje li kakvi drugi signali koji indiciraju da nije tako ravnodušan prema prošlosti kao što izjavljuje.

Uspoređuje li vas s bivšom?

Muškarac koji još uvijek nije prebolio prijašnju često će novu vezu uspoređivati s njom. Može vam čak i reći da ga podsjećate na njegovu bivšu. Može vam se dogoditi da vas neprestano kori i naglašava kako je njegova bivša radile neke stvari drugačije/bolje nego vi.

Žuri li mu se imati ozbiljnu vezu?

Muškarci koji se još nisu pomirili s prošlošću zapravo žele što prije uskočiti u novu vezu jer žele ponovo uspostaviti stanje koje su imali u prošloj vezi - uključujući i razna obećanja i kopiranja raznih izleta, večera, navika, ponašanja, itd.

Brzo se zagrije, još brže hladi

Ako vaš muškarac jedan dan želi s vama raditi apsolutno sve, voditi vas na najljepša mjesta, a već drugi dan od vas zahtjeva malo više prostora za sebe, najvjerojatnije je da ga muče sjećanja iz prošlosti.

Niječe da ju je volio

Ako vaš dragi uporno tvrdi da mu bivša nije ništa značila iako je s njom proveo nekoliko godina, to je najvjerojatnije posljedica ljutnje i uvjeravanja samog sebe da je nije volio; laže samoga sebe da gubitkom nje nije ništa izgubio. Takvi muškarci su zapravo još daleko od okretanja nove stranice

U mobitelu još uvijek ima njezine SMS-ove

Ako nemate nikakav pristup njegovim privatnim stvarima, možete zaključiti koji su njegovi osjećaji prema bivšoj. Jedan od pokazatelja da još uvijek nije prebolio bivšu je čuvanje njenih SMS poruka. Problem je, naravno, što nije pristojno ni poželjno da prčkate po tuđim stvarima pa ne možete ni saznati čuva li ih. Ali da se stvore sumnje dovoljno je to što vam ne da ni blizu mobitela.

Izvor: Intimatemedicine.com.hr

31.03.2010. 17:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh