« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
DEMANTI

Saša Radović nije organizirao prosvjede

Redakcija je primila protestno pismo organizatora prosvjeda Stegnite vi svoj remen, bando lopovska

Stegnite vi svoj remen, bando lopovska
Stegnite vi svoj remen, bando lopovska (Metro)
Više o

Saša Radović

,

Stegnite vi svoj remen bando lopovska

,

Nataša Srdoč

,

Hrvatska 21. stoljeća

Oko Saše Radovića, kandidata na listi stranke Hrvatska 21. stoljeća Nataše Srdoč lome se koplja već danima, od njegovog uhićenja nakon primanja 100 tisuća kuna od generala Čermaka za navodnu iznudu.

Detalji cijele priče prilično su nejasni, jer šturo priopćenje o uhićenju nakon primitka novca s jedne strane i paljba Nataše Srdoč s druge, uz podršku Darka Petričića, ostavljaju publici samo mogućnost nagađanja o pravoj istini.

Ako je Radović primio novac od Čermaka, otišao s njim i zatim bio uhićen, kako glasi službena verzija, nije baš lako shvatiti zašto bi Čermak prijavio iznudu, dogovorio se s policijom i predao toliki novac Radoviću bez nekog stvarnog razloga. Jednako tako, zašto bi se Radović našao s Čermakom, čovjekom na kojeg je osuo paljbu u svojim knjigama, primio novac i mirno otišao?

Bilo kako bilo, o ovome će se još dovoljno pisati. Povod ovom tekstu je demanti jedne od povjerenica za organizaciju prosvjeda Stegnite vi svoj remen, bando lopovska. Povjerenika je bilo ukupno tri, a u reakciji na tekst prenesen s Hine tvrdi se da Saša Radović nije imao apsolutno nikakve veze s organizacijom prosvjeda, nego je samo u nekima sudjelovao.

Kako smo pratili prosvjede upravo putem povjerenika i od njih doznavali relevantne i istinite informacije, nema razloga da i ovoga puta ne povjerujemo demantiju.

Stoga, ispričavamo se na prenošenju pogrešne informacije i nadamo se da će se ovaj slučaj rasvijetliti što prije.

20.11.2011. 18:37:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh