« Ostali sportovi
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
WTA MEMPHIS:

Šarapova upisala prvu pobjedu ove godine

U 2. kolu Ruskinja će igrati protiv Amerikanke Bethanie Mattek-Sands.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

tenis

,

Marija Šarapova

,

WTA Memphis

Ruskinja Marija Šarapova, 16. tenisačica svijeta i prva nositeljica WTA turnira u Memphisu, pobijedila je u 1. kolu tamnoputui Amerikanku Sjenay Perry 6-0, 6-2 za samo 51 minutu igre.

Bio je to prvi nastup popularne ruske tenisačice nakon razočaravajućeg nastupa na Australian Openu, na kojem je u 1. kolu izgubila od sunarodnjakinje Marije Kirilenko. Šarapova je, tako, tek u Memphisu ostvarila prvu pobjedu na WTA Touru ove godine, a u 2. kolu igrat će protiv još jedne Amerikanke, Bethanie Mattek-Sands.

Protiv Perry je Šarapova upisala drugu pobjedu u trećem susretu. Amerikanka je svoju pobjedu ostvarila 2003. godine u Midlandu.

Podsjećamo, hrvatska 16-godišnja tenisačica Ajla Tomljanović ostvarila je lijepi uspjeh na ovom turniru pobjedom u 1. kolu protiv Slovakinje Kristine Kucove 6-4, 6-4. Na turniru nastupa još jedna hrvatska tenisačica, Varaždinka Karolina Šprem, koja će na startu igrati protiv 4. nositeljice, Čehinje Lucie Hradecke. Pobjednica tog dvoboja bit će suparnica Ajli Tomljanović u 2. kolu. (Totalsport)

WTA Memphis, 1. kolo:

Šarapova - Perry 6-0, 6-2

Tomljanović - Kucova 6-4, 6-4
16.02.2010. 08:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh