« Ostali sportovi
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
JOHANNES PEIL:

Schumacher ne treba više stalnu liječničku pratnju

Osjećam se stvarno dobro. Sva natjecanja nisu ostavila na mene nikakav loš trag, uvjerava sedmerostruki svjetvki prvak Formule 1

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Formula 1

,

Michael Schumacher

,

Mercedes GP

Michael Schumacher se vratio u svijet Formule 1, te je prije desetak dana obavio prva testiranja u svom novom bolidu, Mercedes GP-ju.

Ostvarivao je vrlo dobre rezultate, s obzirom da ga tri godine nije bilo u Formuli 1, a dugo vremena je vagao povratak i zbog ozljede vrata koju je zadobio na motociklističkim utrkama.

U Valenciji je 41-godišnji Schumacher odrađivao dane testiranja bez prismotre svog liječnika Johannesa Peila, koji se, pak, obratio javnosti.

"Michael je bio pod mojom stalnom prismotrom, ali zajedno smo odlučili da nema potrebe za mojim boravkom na testiranjima", rekao je Peil, dok je sam Schumacher dodao:

"Osjećam se stvarno dobro. Sva natjecanja nisu ostavila na mene nikakav loš trag. Prije Valencije smo napravili sva moguća testiranja, te je svako pokazalo da sam fizički spreman za sve. Ako bude nešto krenulo po lošem odmah ćemo ostvariti kontakt. Do tada nije potrebno svakodnevno nadziranje", rekao je sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1. (Totalsport)

16.02.2010. 13:26:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh