« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
NAJAVE

Sara Renar u Tvornici kulture 26. rujna

Sara Renar, jedna od naših najzapaženijih kantautorica posljednih godina, održat će koncertnu promociju svog recentnog albuma “Jesen” u Tvornici kulture u petak, 26. rujna

Sara Renar predstavit će album Jesen
Sara Renar predstavit će album Jesen (Arhiva)
Više o

Tvornica kulture

,

koncert

,

Sara Renar

Odlične recenzije albuma i održanih koncerata, Saru Renar stavljaju u sam vrh novog vala hrvatske kantautorske scene. Sara, inače arhitektica, ponekad čak i manekenka, ali ipak najpoznatija kao kantautorica, sama potpisuje tekstove i glazbu za svoje pjesme. Prve pjesme počela je pisati prije pet godina, što je kulminiralo u travnju 2013. izlaskom debitantskog albuma pod nazivom "Djeca" u izdanju Aquarius Recordsa.

Iako svojom glazbom sve više izlazi van uobičajnog "djevojka s gitarom" formata, te izmiče strogom žanrovskom opredjeljenju, album "Djeca" je bio visoko kvalitetan uradak koji je u 2013. svrstan na popise najboljih. Album je na ovogodišnjem Porinu nominiran i za najbolji debitantski album 2013. Godine, dok su njezine pjesme doživjele aranžmane rock sastava, blues akustike, trip hopa, čak i jazza u suradnji s Matijom Dedićem.

Na svojim posljednjim koncertima u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Pazinu i Varaždinu predstavila je pjesme sa svog albuma prvijenca i single "Ljubav" u suradnji s Barbarom Munjas. Sara uskoro kreće i na ljetnu turneju prije jeseni, a svirat će u Puli, Zadru i Dubrovniku. Četvorka, koju upotpunjuju Luka Geček, Zdeslav Klarić i Anže Kristan spremaju nam nešto posebno posljednjih par mjeseci, čemu ćemo moći svjedoćiti 26. rujna kada će nam promovirati svoj novi album "Jesen".

www.sararenar.com

soundcloud.com/sara-renar

Ulaznice

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 25kn, dok će na sam dan koncerta cijena iznositi 30kn.

 

Kupiti se mogu na službenim prodajnim mjestima:

  • Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1)
  • Aquarius CD shop, Varšavska 13
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18
  • Entrio - www.entrio.hr

 

04.08.2014. 11:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh