« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
DANI VJENČANJA

Sara Brkić zaštitno lice Dana vjenčanja 2011.

U konkurenciji 88 djevojaka stručni žiri nije imao lak posao, pobjednica odnijela i nagrade

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Paneno event)
Više o

dani vjenčanja

,

Sara Brkić

,

zaštitno lice Dana vjenčanja

Casting za Zaštitno lice Dana vjenčanja je održan u restoranu Gastro Globus na Zagrebačkom Velesajmu, a ukupno se prijavilo 88 djevojaka. Stručni žiri u kojem su bili Anica Kovač, nekadašnja Miss Hrvatske i prva pratilja Miss svijeta, dr. Zoran Veir, estetski kirurg, Belizar Valić, modni fotograf, Neven Ciganović, modni stilist, Davorka Čičak, direktorica marketinga u Electroluxu, Ivana Čilaš, direktorica sajma "Dani vjenčanja", Dijana Pavković, vlasnica licence Dana vjenčanja te Diana Mikloš, glavna urednica izdanja Dani vjenčanja. Poseban gost na castingu bio je Vanja Grgec, Mister Hrvatske za 2011. godinu i stručni suradnik na portalu „Dani vjenčanja".

S obzirom na veliki odaziv djevojaka, stručni žiri nije imao nimalo lak zadatak. Djevojke su jedna po jedna pozirale i predstavile se, a slijedilo je proglašenja pet finalistica castinga za Zaštitno lice Dana vjenčanja. Prednost od pet bodova ispred ostalih djevojaka imala je Ivana Gugić koja je na Facebooku sakupila najveći broj "Lajkova".

U finale su ušle Ana Godinić, Anamarija Striščak, Maja Marinić, Sara Brkić i Sara Vulinović. Lijepe manekenke zasjale su u dugim glamuroznim vjenčanim haljinama modnih kuća "Penelope vjenčanice" i "Sherri Hill" te su pozirale modnom fotografu Belizaru Valiću.

Vrhunac castinga u „Gastro Globusu" bilo je proglašenje pobjednice, a Zaštitno lice Dana vjenčanja 2011. postala je Sara Brkić. Sve finalistice dočekale su i posebno iznenađenje, a to je poziv da nose svih sedam modnih revija na predstojećem jesenskom sajmu "Dani vjenčanja". Pobjednica Sara Brkić dodatno će nositi kolekcije i na humanitarnoj reviji u sklopu sajma Dani vjenčanja, čiji se prihod planira donirati za bolnicu Rebro.

Pobjednica castinga osvojila je i raskošne poklon pakete preparativne i dekorativne kozmetike Juvena, Colistar, Avon, cvijetni buket orhideje u školjci, djelo gđe. Radmile Hrdelje, usisivač iz Electroluxa Ergorapido 2u1. te poklon paket iz Schwarzkopfa. Lice Sare Brkić krasit će i naslovnicu časopisa "Dani vjenčanja", čiji se izlazak priprema za 15. rujna.

06.07.2011. 07:40:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh