« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
KONCERTI

Šank?! u Tvornici kulture 23. svibnja

Prvi singl s nadolazećeg albuma, pjesma "Naša stvar", ponovo je pokazala da je bend žestok, britak i beskompromisan kao i do sada, kako na svojim instrumentima tako i na jeziku

Šank?! će napraviti odličnu atmosferu
Šank?! će napraviti odličnu atmosferu (Roberto Pavić)
Više o

Tvornica kulture

,

koncert

,

Šank?!

Šank?!, jedan od najvažnijih punk bendova nove generacije, održat će najveći samostalni koncert u dosadašnjoj karijeri u zagrebačkoj Tvornici kulture, u subotu 23. svibnja. Koncert će ujedno biti i zagrebačka promocija novog albuma koji izlazi u travnju, ali i proslava petog rođendana benda.

U kratkih pet godina postojanja Šank?! je diljem cijele regije postao poznato underground ime, a njihove punk rock i žestoke, ali melodične stvari, pokazale su se kao dobitna kombinacija. U dosadašnjoj karijeri Šank?! je stvorio sada već nezaboravne himne poput "Grad je naš" ili "Zagreb gori", "Sve za kraj" ili pak "Na šank", a svaki koncert je obilježila izuzetna količina energije i euforije koja se osjeti na nastupima uživo.

Prvi singl s nadolazećeg albuma, pjesma "Naša stvar", ponovo je pokazala da je bend žestok, britak i beskompromisan kao i do sada, kako na svojim instrumentima tako i na jeziku, a u tom tonu će se nastaviti i novi skorašnji album. Pjesma je inspirirana činjenicom da su ljudi orijentirani na budućnost umjesto na prošlost već generacijama marginalizirani i prisiljeni sreću potražiti van ove države. Na najvišim instancama prosperiraju oni koji svoje neznanje i lopovluk kamufliraju demagogijom te se kvalitetne ideje ne probijaju na dnevni red.

Svoju snagu i jaku fan bazu Šank?! je već dokazao na nedavnom koncertu Brkova u Domu sportova kada su u punoj dvorani otpržili sjajan početak večeri. Zagrebački koncert bit će još jedna prilika uživo poslušati energične melodije iz Šank?! radionice i potrošiti grla uz njihovu punk rock kombinaciju. Zagrebačka Tvornica će gorjeti od silne energije koju osigurava Šank?!, a dodatni intenzitet večeri će dodati i gosti koje će bend uskoro objaviti.

Ulaznice
Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 35 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 45 kuna.

Službena prodajna mjesta:

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

18.03.2015. 10:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh