« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
FORBES

Sandra Bullock je najplaćenija glumica na svijetu

Bullock je sa zaradom od 56 milijuna dolara pretekla Reese Witherspoon, Cameron Diaz i Jennifer Aniston na listi najplaćenijih glumica

sandra bullock
sandra bullock (Getty Images)
Više o

Jennifer Aniston

,

Forbes

,

Cameron Diaz

,

Reese Witherspoon

,

Sandra Bullock

,

open air koncert

Sandra Bullock postala je najplaćenija glumica na svijetu pošto je u posljednjih 12 mjeseci zaradila 56 milijuna dolara, objavio je časopis Forbes.

Bullock je za više od dvadeset milijuna dolara nadmašila sljedeće dvije glumice na Forbesovoj listi, Reese Witherspoon i Cameron Diaz, koje su u godinu dana zaradile po 32 milijuna dolara. Na četvrtom je mjestu Jennifer Aniston sa zarađenih 27 milijuna dolara.

Na Forbesovoj listi najplaćenijih glumica Hollywooda nalaze se i Sarah Jessica Parker (25 milijuna dolara), Julia Roberts (20 milijuna dolara), Angelina Jolie (20 milijuna dolara), Drew Barrymore (15 milijuna dolara), Meryl Streep (13 milijuna dolara) i Kirsten Stewart (12 milijuna dolara).

>> Kako je tetovirana manekenka Sandri Bullock otela muža?

Sandra Bullock ove je godine osvojila Oscara za najbolju glumicu, ali i nagradu Zlatnu malinu za najgoru glumicu. Četrdesetpetogodišnja glumica postala je tako prva dobitnica obiju nagrada u istom vikendu. Glumica je Zlatnu malinu dobila za ulogu u romantičnoj komediji "All about Steve". Oscar za najbolju žensku glavnu ulogu dodijeljen joj je za ulogu u filmu "Priča o prvaku".

U lipnju se Bullock službeno rastala od Jesseja Jamesa nakon petogodišnjeg braka. Bullock je samo nekoliko dana nakon što je u ožujku dobila Oscara saznala da je James već godinama vara i to s nekoliko žena. (hina/metro-portal)

04.08.2010. 09:17:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh