« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
MILORAD PUPOVAC:

Sanadera je otpuhala bura

"Tko sije vjetar, žanje buru", kratko je Sanaderovo brisanje iz članstva u HDZ-u komentirao Pupovac

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Biljana Gaurina/Cropix)
Više o

HDZ

,

Ivo Sanader

,

Milorad Pupovac

Potpredsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac komentirao je večerašnju odluku Predsjedništva Hrvatske demokratske zajednice o brisanju Ive Sanadera iz članstva HDZ-a rekavši da je "Sanadera otpuhala bura".

Pupovac je u telefonskoj izjavi spomenuo narodnu izreku "Tko sije vjetar, žanje buru", dodavši da je tako i Ivu Sanadera "otpuhala bura".

Za Pupovca, čija je stranka koalicijski partner HDZ-a u vladi, riječ je o odluci koja ima težinu i važna je za stabilnost vlade, budući da je Ivo Sanader, ocijenio je, htio destabilizirati hrvatsku vladu.

Koalicijski partner, predsjednik Hrvatske seljačke stranke (HSS-a) Josip Friščić večeras Hini nije bio dostupan za komentar o odluci Predsjedništva HDZ-a koje je večeras sa 16 glasova za, tri protiv i dva suzdržana glasa donijelo odluku o brisanju bivšega premijera i počasnoga predsjednika HDZ-a Ive Sanadera iz stranke.

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor izjavila je da je ta odluka donesena zbog nepopravljive štete i kršenja Statuta stranke. (hina/metro-portal)

04.01.2010. 23:09:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh