« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
NISAM JA...

Sanader tvrdi da Mihanović gnusno laže

Mihanović je tvrdio da je Sanader urgirao da poslove dobIje agencija Nevenke Jurak

Više o

Ivo Sanader

Bivši premijer dr. Ivo Sanader reagirao je danas na izjave člana Uprave Croatia osiguranja Damira Mihanovića u sinoćnjem Dnevniku HTV-a, istaknuvši kako je "D. Mihanović iznio gnusnu laž ustvrdivši nešto što se nikad nije dogodilo".

Mihanović je, naime, u sinoćnjem Dnevniku HTV-a naveo kako je bivši premijer Sanader preporučio čelnicima 20-tak javnih poduzeća u državnom vlasništvu, na nekoliko sastanaka u Vladi 2007., da poslove počnu sklapati s PR-agencijom Fimi medijom Nevenke Jurak.

U današnjem demantiju Mihanovićevih navoda bivši premijer Sanader ističe kako je "u dnevniku HTV-a, od 30. siječnja 2010., Damir Mihanović iznio gnusnu laž, ustvrdivši nešto što se nikad nije dogodilo. Kao predsjednik Vlade održao sam na desetke sastanaka s gospodarstvenicima, i nikad nikome nisam sugerirao s kojom PR-agencijom treba poslovati.

Pravo pitanje stoga ostaje zašto se Mihanović pred TV-gledateljima upustio u iznošenje takve laži i tako se pridružio dosad neviđenoj hajci koja se protiv mene vodi u posljednje vrijeme", navodi Sanader u pisanoj izjavi upućenoj Hini.

Također dodaje kako će "Mihanović zbog toga morati odgovarati na sudu".

31.01.2010. 13:01:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh