Metro-portal.hr

objavljeno 31.01.2010. 13:01:07
NISAM JA...

Sanader tvrdi da Mihanović gnusno laže

Mihanović je tvrdio da je Sanader urgirao da poslove dobIje agencija Nevenke Jurak

Bivši premijer dr. Ivo Sanader reagirao je danas na izjave člana Uprave Croatia osiguranja Damira Mihanovića u sinoćnjem Dnevniku HTV-a, istaknuvši kako je "D. Mihanović iznio gnusnu laž ustvrdivši nešto što se nikad nije dogodilo".

Mihanović je, naime, u sinoćnjem Dnevniku HTV-a naveo kako je bivši premijer Sanader preporučio čelnicima 20-tak javnih poduzeća u državnom vlasništvu, na nekoliko sastanaka u Vladi 2007., da poslove počnu sklapati s PR-agencijom Fimi medijom Nevenke Jurak.

U današnjem demantiju Mihanovićevih navoda bivši premijer Sanader ističe kako je "u dnevniku HTV-a, od 30. siječnja 2010., Damir Mihanović iznio gnusnu laž, ustvrdivši nešto što se nikad nije dogodilo. Kao predsjednik Vlade održao sam na desetke sastanaka s gospodarstvenicima, i nikad nikome nisam sugerirao s kojom PR-agencijom treba poslovati.

Pravo pitanje stoga ostaje zašto se Mihanović pred TV-gledateljima upustio u iznošenje takve laži i tako se pridružio dosad neviđenoj hajci koja se protiv mene vodi u posljednje vrijeme", navodi Sanader u pisanoj izjavi upućenoj Hini.

Također dodaje kako će "Mihanović zbog toga morati odgovarati na sudu".

31.01.2010. 13:01:07
http://metro-portal.hr/sanader-tvrdi-da-mihanovic-gnusno-laze/31854/