« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
POLICIJA:

Sanader nije zrakoplovom napustio Sloveniju

Sanader zasigurno nije u Hrvatskoj, hrvatska policija surađuje s policijama susjednih zemalja, posebice Slovenije

Avion
Avion (Shutterstock)
Više o

Ivo Sanader

,

Vitomir Bijelić

,

Sanader bijeg

Načelnik Uprave kriminalističke policije Vitomir Bijelić rekao je večeras u Dnevniku 3 HTV-a da su dobili podatak od slovenske policije da bivši premijer Ivo Sanader, protiv kojeg je večeras određen istražni zatvor, danas nije uzletio, odnosno da nije bio putnik ni jedne zrakoplovne linije iz Slovenije prema inozemstvu.

Na temelju zadnje informacije prije dolaska u ovu emisiju u kontaktima sa slovenskom policijom smo dobili potvrdu da Ivo Sanader danas do ovog trenutka nije uzletio, odnosno nije bio putnik ni jedne zrakoplovne linije iz Slovenije prema inozemstvu, rekao je Bijelić.

Kazao da je ne može potvrditi ni negirati da je Sanader u Sloveniji. Dodao je da u ovom trenutku Sanader zasigurno nije u Hrvatskoj, ali da imaju intenzivne kontakte s policijama susjednih zemalja, posebice Slovenije.

Raspisivanje međunarodne tjeralice je sad tehničko pitanje, ako ne u ovim trenucima međunarodna tjeralica vrlo skoro će biti raspisana, kazao je Bijelić.

Kad međunarodna tjeralica za Sanaderom bude u susatvu Interpola moći ćemo konkretnije razgovarati s kolegama iz Slovenije, rekao je Bijelić.(hina/metro-portal)

10.12.2010. 08:09:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh