« Zagreb
objavljeno prije 15 godina
prometni kaos u zagrebu

Sanader izazvao kolaps u Zagrebu?

Iza šesnaest sati centar je grada kolabirao nakon što se pokvario semafor na križanju Savske i Vukovarske

Više o

prometna gužva

,

semafor na Savskoj

,

gužva u gradu

Ono što su građani koji su se danas zaputili preko Savske ili Vukovarske doživjeli je prava mala katastrofa. Naime, zbog potpunog kolapsa na križanju navedenih ulica uslijed kvara semafora nastao je potpuno 'krkljanac' na svim prilazima navedenom križanju u vrijeme uobičajenog povećanja prometa.

Da se kvarovi na električnim vodovima u Savskoj ulici događaju često već smo naviknuli zbog čestog prekida ZET-ovog tramvajskoga prometa. U takvim slučajevima građanima policija ne može pomoći, no kada se pokvari semafor na mjesto izlaze jedinice prometne policije koje su dužne osigurati nesmetan promet.

Ovoga puta na iznenađenje građana koji su se u svojim automobilima probijali kroz inače veliko i prometno križanje policije nije bilo nigdje na vidiku pa smo bili prepušteni sami sebi. Policija nije stigla na križanje iako je kvar trajao duže od dvadeset minuta.

Kako se moglo dogoditi da se u dvadesetak minuta koliko smo proveli pokušavajući proći križanje nije pojavila Policija teško je objasniti. Posebno stoga što se na istom križanju nalaze i same zgrade MUP-a u čijem dvorištu se nalazi uobičajeno policijsko osiguranje. Slobodno zaključujemo da je današnja Premijerova ostavka potpuno zbunila i redove policije koji su u ovom slučaju netragom nestali. (metro-portal)

01.07.2009. 16:49:51
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh