« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina
SIGURNO DOLAZI

Sanader bi se trebao vratiti tijekom srpnja

Odvjetnik Goran Suić s kolegom Čedom Prodanovićem prije podne je posjetio Sanadera u Salzburgu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Cropix)

Zagrebački braniteljski tim posjetio je bivšeg premijera Ivu Sanadera i potvrdio da se Sanader i usmeno izjasnio pred nadležnom sutkinjom u Salzburgu da pristaje na izručenje u Hrvatsku, piše Hina.

"Nije sporno da se naš branjenik želi vratiti u Hrvatskoj i on je to izjavio i pred sutkinjom. Sada se samo čeka potpis austrijske ministrice pravosuđa te tehnička priprema i organizacija izručenja za što ipak treba vremena", rekao je Hini odvjetnik Goran Suić koji je s kolegom Čedom Prodanovićem prije podne posjetio Sanadera u pritovoru u Salzburgu. Suić je rekao da se za sada ne zna kad će doći do izručenja.

"Rekli su nam da nakon potpisa ministrice pravosuđa treba između sedam i 15 dana", izjavio je Suić. Dodao je da bivši premijer i obrana pripremaju "vrlo aktivnu obranu", ali s pojedinostima sada ne žele izlaziti u javnost. Po Suićevim riječima Sanader se još koristi štakama zbog ozljede nožne tetive i osjeća bolove. Ukoliko sve formalnosti prođu bez problema, Sanader će sredinom srpnja biti u Hrvatskoj.

22.06.2011. 17:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh