« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci
WOW!

Samsung predstavio senzor od 64MP

U posljednjih nekoliko godina, kamere za mobilne telefone postale su glavni instrument za snimanje i dijeljenje naših svakodnevnih trenutaka

Dva nova senzora slike za nove smartphone
Dva nova senzora slike za nove smartphone (Samsung)
Više o

Samsung

,

smartphone

,

64 MP

,

senzor

Samsung ide dalje - predstavljen je senzor slike najviše rezolucije na svijetu, sa 64 megapiksela za pametne telefone, kako bi zadovoljio rastuću potražnju za mobilnim uređajima s boljom kvalitetom slike.

Samsung je predstavio dva nova senzora slike od 0,8 mikrometra (μm) - 64 mp ISOCELL Bright GW1 te 48 mp ISOCELL Bright GM2, proširujući time svoju liniju senzora slike od 0,8 µm, najmanje veličine piksela koja je trenutno dostupna na tržištu.

Iz Samsunga, najvećeg svjetskog proizvođača pametnih telefona, poručili su da su se na poboljšanje funkcije fotoaparata u pametnim telefonima usredotočili jer sve više ljudi kvalitetu slike smatra jednom od najvažnijih odrednica za kupnju novih uređaja.

"U posljednjih nekoliko godina, kamere za mobilne telefone postale su glavni instrument za snimanje i dijeljenje naših svakodnevnih trenutaka", kazao je izvršni potpredsjednik tvrtke za senzore Samsung Electronicsa Park Yong-in, dodajući da će s više piksela i naprednim tehnologijama Samsung donijeti novu razinu fotografije mobilnim uređajima. Očekuje se da će novi senzori slike u masovnu proizvodnju u drugoj polovici ove godine.

09.05.2019. 09:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh