« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
NOVITETI

Samsung predstavio osvježenu Galaxy A seriju za 2016.

Nova generacija pametnih telefona donosi još atraktivniji dizajn, unaprijeđene performanse i značajke

Samsung Galaxy A serija za 2016
Samsung Galaxy A serija za 2016 (Samsung)
Više o

Samsung Galaxy A

Samsung Electronics predstavio je osvježenu seriju pametnih telefona Galaxy A za 2016. godinu, koja donosi još atraktivniji dizajn, tehnologiju jednostavnog mobilnog plaćanja i unaprijeđenu kameru. Dostupna u tri inačice, dijagonala zaslona 5,5 inča kod modela A7, 5,2 inča za A5 odnosno 4,7 inča za A3, nova serija A objedinjuje inovativan dizajn i tehnologiju te snažne performanse, rečeno je prilikom predstavljanja.

Samsung je predan neprestanim inovacijama, motiviran povratnim informacijama i potrebama naših korisnika svih profila - rekao je JK Shin, predsjednik uprave i direktor odjela IT & Mobile tvrtke Samsung Electronics i dodao - pri izradi nove Galaxy A serije za 2016. godinu uzeli smo u obzir povratne informacije kupaca na izvorne Galaxy A modele i napravili promišljena i opipljiva poboljšanja, kako bismo korisnicima pružili idealan spoj stila i visokih performansi, za unaprjeđenje njihove svakodnevice.

Samsung Galaxy A za 2016. godinu prati dizajnerske smjernice najnovijih Galaxy modela, objedinjujući metal i staklo u harmoničnom i premium dizajnu. Rubovi zaslona stanjeni su, što omogućava unaprijeđeno iskustvo gledanja. Novoj A seriji dodana je i podrška za Samsung Pay, jednostavno i sigurno rješenje za mobilno beskontaktno plaćanje. Ovo rješenje nudi zaštićeno plaćanje uz autorizaciju otiskom prsta, a podržava tzv. Magnetic Secure Transmission (MST) i Near Field Communication (NFC) tehnologije.

Samsung Galaxy A (2016) serija donosi i unaprijeđen sustav kamere koji omogućava snimanje jasnijih i svjetlijih fotografija i video-zapisa. Napredni sustav nudi i optičku stabilizaciju slike, kao i F1.9 leće na prednjoj i stražnjoj kameri, kako bi korisnici mogli snimati kvalitetnije fotografije u uvjetima slabijeg osvjetljenja. Također, donosi i funkciju brzog pokretanja kamere dvostrukim pritiskom na tipku ispod zaslona, kojom se kamera pokreće za manje od jedne sekunde, a korisnici će moći snimiti još bolji selfie uz značajke Wide Selfie, Palm Selfie te Beautifying Effects.

Nova Samsung Galaxy A (2016) serija bit će dostupna u Hrvatskoj krajem siječnja 2016. godine. Više informacija dostupno je na stranicama www.samsung.com/hr kao i na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram te YouTube kanalu Samsung Hrvatska.

02.12.2015. 15:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh