« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci
NOVOSTI

Samsung Galaxy Note 10 ide stopama S10 modela

Čelnici Samsunga odlučili su ići koracima kojima već dugo ide i popularna S linija pametnih telefona te će veći Galaxy Note 10 imati dodatak „+"

Galaxy Note 10
Galaxy Note 10 (Samsung)
Više o

Samsung

,

Galaxy Note 10

Nije još mnogo ostalo do predstavljanja nasljednika Galaxy Note 9 phableta. Naravno, riječ je o Galaxy Note 10 modelu koji će biti predstavljen u narednim ljetnim mjesecima.

Da budemo malo precizniji mislilo se kako će Samsung veću izvedenicu Galaxy Note 10 okititi pridjevom „Pro" no tome ipak neće biti tako.

Naime čelnici Samsunga odlučili su ići koracima kojima već dugo ide i popularna S linija pametnih telefona te će veći Galaxy Note 10 imati dodatak „+". Dakle na tržištu će se pojaviti Samsung Galaxy Note 10, Galaxy Note 10+ kao i Galaxy Note 10 5G.

Ovome u prilog idu i fotografije koje donosimo u nastavku a prikazuju prednju stranu Galaxy Note 10+ modela gdje se jasno vidi kako selfie kamera dolazi u obliku rupice na gornjem dijelu odnosno sredini zaslona. Na fotografijama da se jasno isčitati i kako su rubovi oko zaslona poprilično tanki -  skoro da ih i nema - te vođeni tim tragom pitamo se kako će tek dizajnerski izgledati Galaxy Note 11?

Pustimo sada to i očekujemo uskoro tri modela (odnosno dva) nadolazećeg Samsung Galaxy Note 10 phableta (u normalnoj te + inačici). 

Piše: Nino Krstačić
29.06.2019. 14:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh