« Hi-tech
objavljeno prije 11 mjeseci i 23 dana
NOVOSTI

Samsung Galaxy Note 10 dolazi u 4G i 5G izvedbi

Osim kamere ugrađene u S-Pen oba nadolazeća Galaxy Note 10 modela dolaziti će sa razvijenijim hardverskim odnosno softverskim riješenjima

Samsung Galaxy Note 10
Samsung Galaxy Note 10 (Samsung)
Više o

Samsung

,

Samsung Galaxy S10

,

Samsung Galaxy Note 10

Nakon dolaska na tržište Samsung Galaxy S10 modela (i njegovih izvedenica) red je da se polako okrenemo nadolazećem phabletu iz tabora Južno Korejske tvrtke.

Naravno, riječ je o Samsung Galaxy Note 10 modelu koji bi prema svemu sudeći trebao doći po prvi puta u dvije različite veličine. Galaxy Note 10 nositi će tvorničku oznaku SM-N970 te će imati veličinu zaslona od 6,28" dok će veći model dolaziti pod SM-N975 te će biti poznatiji kao Galaxy Note 10+ i njegova veličina zaslona iznositi će 6,75".

Osim kamere ugrađene u S-Pen oba nadolazeća Galaxy Note 10 modela dolaziti će sa razvijenijim hardverskim odnosno softverskim riješenjima.

O njima za sada ne možemo previše govoriti jer se o istima premalo toga zna ali sigurni smo kako će što se tiče procesorske snage i dalje biti dostupno između Snapdragon odnosno Exynos izvedbi.

Za našu regiju biti će dostupni modeli sa Snapdragon izvedbom a oni Exynosovi, da kažemo "snažniji", nažalost - neće. Moramo navesti kako će pripadajuća dva Galaxy Note 10 modela dolaziti u 4G izvedenici povezivanja na Internet dok pojedini kuloari govore i o naknadnom dolasku na tržište dva (SM-N971 i SM-N976) modela sa mogućnošću 5G povezivanja na Internet.

Sam vizualni izgled ne bi se previše trebao razlikovati od Galaxy S10 modela a tome i pojedini renderi govore u prilog.

Piše: Nino Krstačić
15.04.2019. 15:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh