« Hi-tech
objavljeno prije 7 mjeseci i 26 dana
NOVOSTI

Samsung Galaxy Note 10 dolazi u 4G i 5G izvedbi

Osim kamere ugrađene u S-Pen oba nadolazeća Galaxy Note 10 modela dolaziti će sa razvijenijim hardverskim odnosno softverskim riješenjima

Samsung Galaxy Note 10
Samsung Galaxy Note 10 (Samsung)
Više o

Samsung Galaxy S10

,

Samsung Galaxy Note 10

,

Samsung

Nakon dolaska na tržište Samsung Galaxy S10 modela (i njegovih izvedenica) red je da se polako okrenemo nadolazećem phabletu iz tabora Južno Korejske tvrtke.

Naravno, riječ je o Samsung Galaxy Note 10 modelu koji bi prema svemu sudeći trebao doći po prvi puta u dvije različite veličine. Galaxy Note 10 nositi će tvorničku oznaku SM-N970 te će imati veličinu zaslona od 6,28" dok će veći model dolaziti pod SM-N975 te će biti poznatiji kao Galaxy Note 10+ i njegova veličina zaslona iznositi će 6,75".

Osim kamere ugrađene u S-Pen oba nadolazeća Galaxy Note 10 modela dolaziti će sa razvijenijim hardverskim odnosno softverskim riješenjima.

O njima za sada ne možemo previše govoriti jer se o istima premalo toga zna ali sigurni smo kako će što se tiče procesorske snage i dalje biti dostupno između Snapdragon odnosno Exynos izvedbi.

Za našu regiju biti će dostupni modeli sa Snapdragon izvedbom a oni Exynosovi, da kažemo "snažniji", nažalost - neće. Moramo navesti kako će pripadajuća dva Galaxy Note 10 modela dolaziti u 4G izvedenici povezivanja na Internet dok pojedini kuloari govore i o naknadnom dolasku na tržište dva (SM-N971 i SM-N976) modela sa mogućnošću 5G povezivanja na Internet.

Sam vizualni izgled ne bi se previše trebao razlikovati od Galaxy S10 modela a tome i pojedini renderi govore u prilog.

Piše: Nino Krstačić
15.04.2019. 15:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh