« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
GLAVNA ULOGA

Salma Hayek snima film po Marquezovoj knjizi

Režija Pabla Pedra Ibarrea, čeka se Benicia del Tora, Javiera Bardema, Victoriju Abril i Carmen Mauru.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Javier Bardem

,

Gabriel Garcia Marquez

,

Benicio del Toro

,

Salma Hayek

,

Vijest o otmici

,

Eduardo Costantini

,

Pablo Pedro Ibarra

,

Victoria Abril

,

Carmen Maura

,

Aida Bortnik

Snimanje filma po knjizi "Vijest o otmici" kolumbijskog pisca Gabriela Garcije Marqueza počet će u listopadu, vjerojatno sa Salmom Hayek u naslovnoj ulozi, objavio je je New Yorku producent filma Eduardo Costantini.

Argentinski producent rekao je da će meksički redatelj Pablo Pedro Ibarra snimati film sa sunarodnjakinjom Salmom Hayek koja još nije potpisala ugovor. "Salmu Hayek jako zanima projekt, scenarij ju je oduševio", naglasio je Costantini (32).

Sljedeći tjedan službene će ponude biti upućene i drugim glumcima, među kojima se spominju imena poput Benicia del Tora, Javiera Bardema, Victorije Abril i Carmen Maure.

U knjizi "Vijest o otmici", koja je objavljena 1996., Garcija Marquez pripovijeda o deset novinara koje otima Medellinski kartel Pabla Escobara kako bi spriječio izručenje šefova narkokartela SAD-u.

Zamisao o filmu rodila se 2002. za susreta producenta i pisca na filmskom festivalu u Havani. Djelo je za film prilagodila argentinska scenaristica Aida Bortnik. (hina/metro-portal)

31.03.2009. 19:50:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh