« Film
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
TFF

Šaljite radove na Trash Film Festival

Epska borba za Zlatnu Motorku nastavlja se i ove godine

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (TFF)
Više o

Trash film festival

,

natječaj

Jubilarni 5. Trash Film Festival neće ni ove recesijske godine ustuknuti pod teretom globalnih problema. Jači od krize te uz pomoć nindži i kung-fu majstora, objavljujemo da će staro provjereno oružje poput šurikena, katana, sjekira, motorki, lasera, bazuki, PPK Waltera i baseball palica opet odnositi svoje žrtve u Varaždinu 09., 10. i 11. rujna 2010. godine, i sve to u slavu tradicionalne Zlatne Motorke!

Epski sraz filmskih zanesenjaka iz cijelog svijeta, koji kao bijeg iz realnosti nude snove na filmskoj traci ili na njoj traže novu javu kao bijeg iz košmarnog sna današnjice, opet će Vam pružiti usmjerenu zabavu akcijskog, borilačkog, znanstveno - fantastičnog i stravičnog žanra u najboljim „krv, znoj i suze" low - budget manirama.

Zato se prihvatite posla Vi kojima su kamera i računalo oruđe revolucije i započnite sa slanjem filmova. Natječaj je otvoren od 17. svibnja do 04. srpnja, a pravila su poznata jer se dobitna kombinacija ne mijenja. Pravilnik Festivala i Prijavnicu za sudjelovanje potražite na www.trash.hr te šaljite na:

UDRUGA TRASH
(za Trash Film Festival)
PP 13
42 001 Varaždin

16.05.2010. 20:27:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh