« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
DOĐITE

Saksofonist Igor Geržina svira u klubu Sax

Ovo ljeto održat će ekskluzivan nastup na Saint Martin Jazz Festivalu u Mađarskoj, a zagrebačka publika imat će ga prilike vidjeti već ovu srijedu

Geržina u SAX!-u u srijedu
Geržina u SAX!-u u srijedu (Arhiva)
Više o

koncert

,

klub SAX

,

Igor Geržina

Saksofonist i autor Igor Geržina dobitnik je mnogobrojnih domaćih glazbenih nagrada, a svjetsku smooth jazz scenu osvojio je svojim autorskim instrumentalnim albumima 'Metropolis' i 'One Click World'. Ovo ljeto održat će ekskluzivan nastup na Saint Martin Jazz Festivalu u Mađarskoj, a zagrebačka publika imat će ga prilike vidjeti već ovu srijedu, 13. travnja u klubu Sax!

Ovaj neumoran saksofonist je trenutno u studiju i radi na petom po redu studijskom albumu kojem će prethoditi novi singl s posebnom gošćom te za koji uprava završava videospot čiju premijeru možemo očekivati uskoro.

Na pozornici Saxa s Geržinom će biti njegov sjajan prateći bend u sastavu: klavijaturist Jurica Leikauff, gitarist Davor Doležal, bas gitarist Dubravko Vorih i bubnjar Kristijan Zebić koji će ove srijede izvesti Igorov autorski repertoar koji je osvojio eter svjetskih smooth jazz radio postaja.

Stoga u ovu srijedu ne propustite ovaj odličan koncert i saznajte zašto Igor Geržina nosi laskavu titulu: Hrvatska saksofonska senzacija!

11.04.2016. 13:53:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh