« Glazba
objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana
NAJAVE

Šajeta priprema veliku feštu u Saxu!

Šajeta je također i sinonim za odličan provod te vjerujemo da je dovoljno razloga da se u subotu, 27. siječnja u klubu Sax! "čuju vaši koraki"

Šajeta radi sjajne tulume
Šajeta radi sjajne tulume (Arhiva)
Više o

Šajeta

,

koncert

,

klub SAX

Šajeta je grupa osnovana 1993. godine u Opatiji i jedna je od najistaknutijih predstavnika legendarnog ča-vala. Karizmatični frontmen Dražen Turina početkom 90-ih osniva sastav 'Yars' u kojemu vrlo brzo počinje pisati skladbe na čakavštini.

Zvali su se 'Šajeta & Capra d'oro', ali ubrzo mijenjaju ime u Šajeta što na čakavštini znači „grom". Do sada su izdali šest albuma: Čestitke i aplauzi (1994.), Blues berača šparuga (1996.), Božja beseda i vražje delo (dvostruko izdanje, 1997.), Istradamus vulgaris (2000.), Doba vodenjaka (2003.) i Kope i špade (2007.).

Grupa je poznata po megahitovima kao što su "Party za ekipu", "Košulja plava", "Evergrin", "Moji koraki" i "Leteća Barbara" na koje je teško ostati ravnodušan. Šajeta je također i sinonim za odličan provod te vjerujemo da je dovoljno razloga da se u subotu, 27. siječnja u klubu Sax! "čuju vaši koraki". Vidimo se!

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 45 kuna i može se kupiti tijekom radnog vremena kluba, a na dan cijena će iznositi 60 kuna.

22.01.2018. 17:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh