« Hi-tech
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
DA NE BI ....

SAD žele glavnu riječ na internetu

Danas je trebao biti potpisan svjetski sporazum o Internetu, SAD ponovno pokazale kakvu demokraciju preferiraju - onu u kojoj se njih bespogovorno sluša

Nije im dosta Big Brothera
Nije im dosta Big Brothera (Arhiva)
Više o

SAD

,

kontrola interneta

Dio zapadnih zemalja predvođenih SAD odbio je potpisati svjetski sporazum o nadzoru interneta jer ne žele da sve države imaju jednaka prava na upravljanje internetom.

SAD su i opet pokazale da žele posebna pravila samo za sebe i da bi se ostatak svijeta trebao pokoriti njihovim sumanutim hirovima. Demokracija kakvu svakodnevno na djelu možemo vidjeti u Iraku i Afganistanu, Guantanamu i pojasu Gaze očito je ideal demokracije za "najveću svjetsku silu".

UN-ova Međunarodna telekomunikacijska unija (ITU) organizirala je 12-dnevnu konferenciju kako bi se donio novi sporazum o komunikacijama koji je zadnji put bio mijenjan prije 24 godine.

Novi dokument koji treba biti potpisan u petak poslije podne, trebao bi pomoći zemljama da surađuju u borbi protiv spama i prošire pristup web, no SAD inzistiraju da ne mogu sve zemlje imati jednaka prava u razvoju interneta.

Pametnome dosta.

14.12.2012. 15:38:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh