« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
bruno odustao od komedije

Nema više Ali G-ja, Brune i Borata?

Popularni komičar zasitio se svojih komičnih alter-ega i krenuo u ozbiljnije vode

(Getty Images)
Više o

Sacha Baron Cohen

,

Sacha Baron Cohen Bruno

,

Bruno Borat

Kontroverzni komičar Sacha Baron Cohen zasitio se svojih komičnih likova likova kao što su reper Ali G, kazahstanski novinar Borat i austrijski reporter Bruno te razmišlja o ozbiljnoj ulozi u filmu. Prema pisanju američkih novina glumcu su lusckaste šale i psine koje izvodi u svojim projektima postale isprazne, ali čini se kako je sve više onih koji njegove štoseve ne prihvaćaju najbolje.

Cohen trenutno radi na filmu u kojem utjelovljuje austrijskog gay novinara Brunu. Navodno su mu se na posljednjem snimanju u SAD-u pokušaji zezanja staraca u jednom klubu sasvim izjalovili. Penzioneri su već ranije gledali Borata, te Cohena izbacili iz kluba i pozvali policiju. I ne samo to, starci su pokrenuli internetsku kampanju kako bi glumčeve potencijalne "žrtve" upozorili na trikove kojima Cohen testira američko gostoprimstvo.

Već se ranije počelo špekulirati o tome kako će majstor iznenađenja, prerušavanja i satire koji je na noge podigao i kazahstansku vladu, ogorčenu ismijavanjem sirotog novinara Borata, glumiti prvu filmsku ozbiljnu ulogu. Možda je Cohenu jednostavno ponestalo ideja ili novih materijala za ismijavanje ili se boji da je ljudima već dosadio njegov brutalni smisao za humor.

U svakom slučaju čini se kako je gotovo sigurno da će se 'Borat' malo odmoriti i mjesto prepustiti Sachi Baronu Cohenu  - glumcu koji bi trebao glumiti Sherlocka Holmesa u novom filmskom projektu studija Columbia Pictures. (metro-portal)

06.05.2009. 11:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh