« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
šareni bomboni

Paula Abdul priznala ovisnost o tabletama

Nakon Helen Mirren koja je objavila da je ovisnica o kokainu, još jedna zvijezda priznala da je narkomanka

(Getty Images)
Više o

ovisnost

,

Paula Abdul

,

narkomanija

Paula Abdul, četrdesetšestogodišnja pjevačica koju se ponovno nalazi u središtu zanimanja medija kao sutkinja u Američkom idolu, priznala je kako se dugo vremena borila s ovisnošću o tabletama protiv bolova.

- Mogla sam se ubiti tim tabletama - priznala je Paula u intervjuu za Ladies' Home Journal te dodala kako je odvikavanje najgora stvar na svijetu.

Abdul je otkrila kako se na Dan zahvalnostie sama prijavila na rehabilitaciju jer se više nije mogla nositi s ovisnošću.č

Bilo mi je strašno hladno, imala sam osjećaj da se smrzavam, a onda mi je nakon samo nekoliko minuta bilo strašno vruće. Nikada se toliko nisam znojila i nikada nisam osjetila tako strašne bolove po čitavom tijelu - otkrila je Paula Abdul koja je tablete protiv bolova počela piti zbog ozljeda koje je zadobivala tijekom nastupa.

Ozlijedila je leđa kad je imala samo 17 godina, a potom i vrat u avionskoj nesreći 1993. godine.

- U to sam vrijeme radila bez prestanka i nisam željela da me bolovi zaustave pa sam pila tablete koje mi je dao liječnik - rekla je pjevačica.

Tijekom 2005. godine joj je dijagnosticirana kronična bol koja je rezultat disfunkcije živčanog sustava kojem su simptomi oticanje udova, bol i crvenilo. Zbog toga je pila tablete za živce te one za opuštanje mišića zbog čije se kombinacije osjećala, kako kaže, čudno.

"Zahvaljujući 15. operaciji, jogi i spiritualnosti osjećam se 96 posto bolje nego ranije" rekla je Paula, koja se veseli što će uskoro svijetu, upravo u jednoj od emisija Američkog idola predstaviti svoj novi singl '(I'm Just) Here for the Music'.

06.05.2009. 13:42:35
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh