« Spektakli
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
ADRIA AIR RACE

Sa zadarske će se Rive vidjeti i grimase pilota

S mora će se eventualno moći vidjeti avion u zraku, no ono najzanimljivije će se događati svega nekoliko metara iznad mora

Adria Air Race u Zadru
Više o

Adria Air Race

,

Zadar

Do zračnog spektakla u Zadru ostalo je još svega nekoliko dana. U tijeku su završne pripreme kako bi prvi Adria Air Race Zadar 2011. ostao zapamćen kao događaj sezone.  Podsjetimo, ova međunarodna sportska manifestacija održat će se 20.srpnja na zadarskoj rivi i to u vremenu od 13 do 20 sati, a prema riječima organizatora, Aerocluba Airsports Croatia, bit će spektakularna.

- Možemo reći da je sve spremno za utrku. Piloti su u odličnoj formi, treniraju svakodnevno i uskoro očekujemo njihov dolazak u Zadar gdje će nekoliko dana prije utrke također trenirati. Spremni smo u potpunosti da ovim događajem zahvalimo Zadru i Zadranima na gostoprimstvu i taj grad zauvijek ucrtamo na svjetsku kartu kada su akrobatske utrke u pitanju - istaknuo je Marko Emer, direktor manifestacije. Dodao je kako su ulaznice za Adria Air Race Zadar 2011. u prodaji od 1.srpnja i kako se, sudeći po broju prodanih, očekuje veliki broj posjetitelja na zadarskoj rivi.

- Posjetitelji na rivi imat će uistinu savršen pogled. Naime, s obzirom na to koliko će se nisko održavati utrka, mogu reći da će imati priliku čak vidjeti i grimase na licima pilota - kroz smijeh nam govori Emer. Ističe i kako prilaz brodicama nije zabranjen, što će kontrolirati policija i Lučka kapetanija, ali dodaje kako, nažalost, s mora neće biti vidljivo gotovo ništa.

- S mora će se eventualno moći vidjeti avion u zraku, no ono najzanimljivije će se događati svega nekoliko metara iznad mora stoga je naša preporuka da utrku svakako pogledate s rive. Uostalom, pripremili smo brojne sadržaje za sve uzraste, tako da nikome zasigurno neće biti dosadno - zaključuje Emer. Kako doznajemo, duž rive će biti postavljeno više šankova i štandova s hranom, sladoledom i kokicama, a sukladno broju očekivanih posjetitelja, osigurani su i wc-i. Podsjećamo, u sklopu zabavnog programa od 13 do 17 sati bit će održane brojne nagradne igre u kojima ćete, između ostalog, moći osvojiti fotoaparate, ulaznice za VIP šator, promotivne letove iznad Zadra i slično.

09.07.2011. 18:27:08
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh