« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
DOĐITE

Sa Soulfingersima iz stare u novu na Fuliranju

Ispratite staru i dočekajte novu uz soul, funk i disco ritmove u najrasplesanijoj i najboljoj gastro ulici u gradu

Doček Nove uz Soulfingerse
Doček Nove uz Soulfingerse (Arhiva)
Više o

doček Nove godine

,

Fuliranje

,

Soulfingers

Najbolji novogodišnji tulum ovog je Silvestrova na Fuliranju u Kurelčevoj s legendarnim Soulfingersima. Nastup ovog energičnog glazbenog dvojca počinje u 23 sati, čemu se prethoditi zagrijavanje uz disco ritmove legende 101-ice DJ-a Slavina Balena od 19.30 sati. Tulum u Kurelčevoj počinje mnogo ranije, a otvorit će ga već u 11 sati DJ XXXTENDED. Ovakav line up sigurno će opravdati naziv Kurelčevve kao najrasplesanije ulice na zagrebačkom adventu koja će prvi dan nove godine biti budna do sitnih jutarnjih sati.

Osim ovih pravih glazbenih poslastica, posjetitelji neće ostati gladni niti žedni uz odličnu ponudu hrane i pića na već legendarnim kućicama kao što su Submarine Burger, Gyoza Bar, kultni Rougemarin, prvi i jedinstveni austrijski Wurst Bar, Alpenhause, Berlin i mnoge druge.

Bogati gastro i glazbeni menu na Fuliranju kod Uspinjače

Uz najveći disko na otvorenom u Kurelčevoj, događanja neće nedostajati i u najboljoj gastro ulici u Hrvatskoj, u Tomićevoj , koja za taj dan kuha prave glazbene i gastro poslastice.

Fulirati u Tomićevoj može se već od 10 sati jer će od jutra tom ulicom, osim osebujnih mirisa is kuhače vrhunskih domaćih chefova, biti poslastica i na glazbenom meniju.

Cijeli dan izmijenjivat će se tri vruhnska DJ-a - William Collins, DJ Tabu i DJ Phillipe iz CFSN tima zbog kojih ćete zaboraviti na eventualne minuse u temperaturi.

Detaljan program Fuliranja nalazi se na službeoj stranici facebook.com/Fuliranje

29.12.2016. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh