« Kultura
objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana
NAJAVE

S.R.C.E. TV ~ Valentinovo uz House of Flamingo

HoF-ovi inkasatori ne dolaze na kućna vrata, stoga svoju kotizaciju za sudjelovanje u programu možete platiti u Octopus piercing & tattoo studiju (Gundulićeva 31) po pretprodajnoj cijeni od 50 kuna

Sjajan program za Valentinovo
Sjajan program za Valentinovo (Josipa Miličević)
Više o

močvara

,

Valentinovo

,

House of Flamingo

House of Flamingo, omiljeni domaći drag queer izvedbeni kolektiv, i ove godine poziva sve zaljubljene (u druge ili same u sebe) na sada već tradicionalni valentinovski drag show spektakl u Klubu Močvara!

S.R.C.E. show po četvrti se put održava 14. veljače i ponovno je jedan od glavnih razloga zašto ovu večer ne treba provesti doma pred TV ekranom, već se uputiti na live izvedbeno iskustvo inspirirano ljubavi na malim ekranima: od najljigavijih sapunica do najromantičnijih filmskih priča. Rezidentice kolektiva Spazam Orgazam, Roxanne, Entity i Colinda Evangelista pripremaju show program koji može parirati najskupljim TV produkcijama, u kojem zvijezde podjednako dobro plešu i pjevaju! Tradiciju S.R.C.E. programa nastavljaju izvedbama u duetima koji će sve prisutne podsjetiti kako bez timskog rada nema uspjeha, a da ljubav i partnerstvo dolaze u milijun boja i oblika, na svim programima i radijskim frekvencijama! Nakon prošlogodišnje premijere upravo na S.R.C.E. showu, i ove im se godine pridružuje HoF-ov poliamorični plesni sastav Flamboyance.

Live TV program ne bi bio nezaboravan bez kvalitetne glazbe u živo, a ljubavni odnos tranđela s DJ kolektivom Deep'n'Delicious već je dobro poznata stvar. Ono što je novost je to da će trake i plesne ritmove za publiku birati upravo njihov tandem Bronski i Ani., kojoj će ovo biti premijerni nastup na House of Flamingo događaju.

S.R.C.E. je odgovor na manjak ponude queer kulturnih i izvedbenih sadržaja u Zagrebu i Hrvatskoj. Program nudi nesvakidašnje scensko iskustvo umjetničke prakse draga koji je sastavnica kulturne i klupske ponude brojnih zapadnih metropola, a s kojom se hrvatska publika posljednjih godina upoznaje kroz rad kolektiva House of Flamingo. Kolektiv od sredine 2013. godine djeluje na nezavisnoj kulturnoj i queer sceni te odgovara na potrebu za prostorom slobode, tolerancije, međusobnog uvažavanja i kreativnosti u kojem participiraju umjetnici i publika.

HoF-ovi inkasatori ne dolaze na kućna vrata, stoga svoju kotizaciju za sudjelovanje u programu možete platiti u Octopus piercing & tattoo studiju (Gundulićeva 31) po pretprodajnoj cijeni od 50 kuna. TV pristojba će na dan programa, na ulazu u naš studio u klubu Močvara, iznositi 70 kuna.

Program S.R.C.E. TV potpisuje najružičastija umjetnička kuća House of Flamingo, uz logističku potporu URK Močvara, Prostora rodne i medijske kulture K-Zona te Octopus piercing & tattoo studija.

Za više informacija pratite:

House of Flamingo FB - http://bit.ly/2eoMGCB

Facebook event - https://bit.ly/30AcYcP

30.01.2020. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh