« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
TURNEJA

Rundek Cargo Trio podigao Kino Šišku na noge

Sinoćnjim koncertom u ljubljanskom Kinu Šiška Rundek Cargo Trio svojim je „Plavim avionom“ poletio na proljetnu turneju i oduševio slovensku publiku

Rundek Cargo Trio
Više o

Zagreb

,

turneja

,

Rundek Cargo Trio

,

kino Šiška

Smireniji zvuk koji donosi posljednji album Trija, „Plavi avion" stvorio je pravu čaroliju u dvorani, a najnovije pjesme publika je mogla ekskluzivno čuti jer ih još nema u eterima radijskih postaja. Dok je prvi dio koncerta protekao u pažljivom slušanju najnovijih skladbi i uživanju u ljepoti, melankoliji i tajanstvenosti, drugi dio koncerta kulminirao je ovacijama slovenske publike, bez ikakvih zadrški.

Nakon pauze su se posjetitelji spontano digli sa svojih mjesta, približili pozornici i ono što je uslijedilo bilo je nalik pravom koncertu među prijateljima jer umjetnici su ovakvom postavom željeli postići baš to - neposredan i prisan kontakt s obožavateljima.

Pri izvedbi već dobro poznatih hitova kao „Uzalud pitaš tko ide", „Apokalipso", „Ljubav se ne trži", „Ena", „Ruke" publika je pjevala u jedan glas zbog čega je Trio izašao na bis te izveo još nekoliko pjesama. Koncert je završio nakon puna dva i pol sata.

Rundek Cargo Trio turneju „Plavi avion" započeo je krajem prošle godine, a nakon kratkog zimskog prizemljenja i s dolaskom proljeća, ponovno je poletio - sljedeća stanica je Zagreb (7.4.), Karlovac (8.4.), Pula (9.4.), Split (14.4.), Zadar (16.4.), Varaždin (22.4.), Sarajevo (23.4.), Rijeka (26.4.), Osijek (28.4.) i Bjelovar (29.4.).

06.04.2011. 17:20:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh