« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Ronaldo ponovno ljubi

Još jedna u nizu?
Još jedna u nizu?
Više o

Cristiano Ronaldo

,

Nereida Gallardo

,

Letizia Filippi

Cristiano Ronaldo postao je ovog ljeta najpoznatiji svjetski hedonist - fotografije s njegovog ljetovanja svakodnevno obilaze svjetske medije, a puno se piše i o njegovim ljubavima te djevojkama s kojima se navodno upušta u kratkotrajne avanture, piše Index.hr.

Nova u nizu Ronaldovih ljepotica je 30-godišnja talijanska manekenka Letizia Filippi, a nakon samo nekoliko tjedana ljubavi i ona je dobila svoj dio medijskog kolača. Letizia je proteklog vikenda plijenila poglede u jednom talijanskom ljetovalištu, a čini se kako joj objektivi u privatnom životu nimalo ne smetaju.

Nakon igre s loptom paparazze je dobro počastila - pri ulasku u more ‘slučajno’ joj je ispao gornji dio badića, ali se na vrijeme snašla pa će bradavice u javnosti pričekati neku drugu priliku.

Bivša i sadašnjaDvadesetrogodišnji nogometaš Cristiano Ronaldo novu je ljubav upoznao dok je ljetovao s prošlom djevojkom, ‘skandaloznom’ starletom Nereidom Gallardo, i to samo tjedan dana prije njihovog prekida. 

Dvadesetrogodišnji nogometaš novu je ljubav upoznao dok je ljetovao s prošlom djevojkom, ‘skandaloznom’ Nereidom Gallardo, i to samo tjedan dana prije njihovog prekida.

Sve je, prema pisanju britanskih tabloida, počelo na luksuznoj jahti, na kojoj su Ronaldo i Letizia večerali, a tu je i stalo - na zahtjev talijanske manekenke.
Nogometaš je bio uporan pa je nakon nekoliko dana uspio dobiti njezin broj mobitela i doznao da je riječ o ‘ljepotici s pedigreom’ - godine 1994. bila je druga pratilja na Izboru za Miss Italije te je snimila brojne golišave editorijale.Vrijeme će pokazati koliko će ova ljubav potrajati.  (METRO)

25.08.2008. 13:52:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh