« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci
RASPJEVANI PREMIJER

Berlusconi ponovno na muzičkoj sceni

Fotografija vijesti
Više o

Silvio Berlusconi

,

Mariano Apicella

Talijanski premijer odlučio je svoj skladateljski dar opet podijeliti sa svijetom. Novi CD ljubavnih pjesama priprema se u suradnji s napolitanskim pjevačem Marianom Apicellom, s kojim je objavio prvi album prije pet godina. Unatoč premijerskim obvezama, Berlusconi se posvetio skladanju novih pjesama koje bi trebale izaći za Božić.

Problem projekta su prevelike obveze premijera, pa izdavači nisu sigurni da će se CD uspjeti završiti na vrijeme. Štoviše, govori se da će Berlusconi morati uzeti odmor od politike ako želi izdati CD na vrijeme.

Inače, Apicella i Berlusconi susreli su se 2001. godine na jednoj večeri u restoranu gdje je svirao i suradnja je rezultirala zajedničkim albumom koji se prodao u 45.000 primjeraka, samo 5.000 manje od zlatne naklade, i ušao u TOP 50 najprodavanijih albuma te godine u Italiji.

Veseli duo morat će se odlučiti između 40 pjesama za novi CD, a njihovo zajedničko pjevanje stalna je točka privatnih koncerata za Berlusconijeve goste u njegovoj vili na Sardiniji. (METRO)

27.08.2008. 11:02:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh