« Nogomet
objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Ronaldinho u Milan došao potpuno zdrav

Prva testiranja pokazala da je Brazilac u vrhunskoj formi

Fotografija vijesti
Više o

Clarence Seedorf

,

Milan

,

Ronaldinho

,

Alberto Gilardino

Unatoč propaloj prošloj sezoni u Barceloni i najnovijim pričama o višku kilograma, Ronaldinho na najnovijim fotografijama iz Milana izgleda odlično, piše Index.hr.

U četvrtak ujutro Brazilac je u Milanellu prošao prvi set temeljitih testiranja stanja organizma. Liječnicima Meerssemanu i Manari prvi su dojmovi superpozitivni. Tvrde da je Ronaldinho u optimalnom stanju. Testiranja se nastavljaju idućih dana.

Izravna posljedica Ronaldinhovog dolaska u Milano jest jučerašnja prodaja nekoliko tisuća sezonskih ulaznica.Samo prije par tjedana, na revijalnoj utakmici koju je u Venezueli organizirao s Messijem, te na promotivnoj akciji izvođenja slobodnih udaraca u Houstonu, Ronaldinho, koji je proteklog tjedna imao spaktakularan doček po dolasku u Milano, je na fotografijama izgledao zapušteno.

I Talijani se pitaju kako je moguća takva preobrazba, premda su posljednjih dana iz Brazila stizale informacije da je 28-godišnji napadač počeo ozbiljne pripreme za Olimpijske igre.

Pitanje je i koji će dres u novom klubu baštiniti u dva navrata najbolji svjetski nogometaš u izboru Fife. Clarence Seedorf već je godinama vlasnik dresa s brojem deset u redovima nogometne momčadi Milana i vjerojatno ga neće prepustiti pojačanju iz Barcelone.

Moguće je da će Ronaldinho uzeti broj 11, koji je odlaskom u Fiorentinu oslobodio Alberto Gilardino. Upravo je s 11-icom na leđima Ronaldinho postao svjetski prvak u Japanu i Koreji 2002. godine. (METRO)

18.07.2008. 16:24:59
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh