« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
THE WALL

Roger Waters osvojio dvije nagrade Pollstar Awards

Waters je dobio nagrade za najveću turneju godine i najkreativniju pozornicu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Lupa promotion)
Više o

Roger Waters

,

The Wall

,

Pollstar Awards

Na dodjeli prestižnih nagrada Pollstar Awards, čija se svečanost održala prošlog vikenda u Los Angelesu,  Roger Waters je sa svojim remek-djelom "The Wall" osvojio dvije glavne nagrade za koje je bio i nominiran. U  konkurenciji, u kojoj su od izvođača bili Lady Gaga, Bon Jovi te mnogi drugi svjetski glazbenici, Waters je dobio nagrade za  "Najveću turneju godine" te za "Najkreativniju pozornicu".

"The Wall "je prošle godine imao najveću zaradu po broju prodanih ulaznica u Arenama diljem Amerike; održano je  56 koncerata, a zaradili su 89.5 milijuna dolara  što je zadivljujuća brojka s obzirom na smanjeni broj sjedećih mjesta zbog izuzetno složene produkcije koju "The Wall" zahtjeva.

Legendarnom pjevaču  Rogeru Watersu, koji će nam predstaviti svoje najveće remek djelo "The Wall" 13.04.2011.g.u Areni Zagreb , na pozornici će se pridružiti 16-storo djece prilikom izvedbe jedne od najpoznatijih pjesama iz njegove bogate karijere  "Another Brick in the Wall". Nezaboravnu priliku za nastup sa članom slavnih Pink Floyda dobila su djeca iz Dječjeg doma "A.G. Matoš" u dobi od 10 do 16 godina .

Djeca će sa glazbenikom izvesti koreografiju te otpjevati svima poznatu pjesmu. Jako nam je drago da su mališani pristali biti dio ovog velikog spektakla, a zasigurno će im u prekrasnom sjećanju ostati nezaboravan nastup pred punom Arenom sa ovako velikim umjetnikom.

Nakon 20 godina, ovo će biti prvi puta da se "The Wall" ponovo izvodi.  Waters nagovještava da bi ovo mogla biti njegova posljednja velika turneja, stoga je jasno da će ulaznice za ovaj koncert biti najtraženija 'roba' u gradu.                 

"The Wall" je do sada održan samo u Sjedinjenim Američkim Državama, Njemačkoj i Velikoj Britaniji, pa je turneja 2011. jedinstvena prilika za sve europske fanove da ga pogledaju i poslušaju uživo.

Ulaznica za koncert u prodaji ima još na svim prodajnim mjestima Eventima

LUPA PROMOTION SLAVI 5. ROĐENDAN!!!!

 U 2011. godini slavimo 5 godina uspješnog poslovanja i tom prilikom se želimo odužiti našim vjernim posjetiteljima koncerata:  na sve ulaznice za projekte koji će se održati sljedeće godine dajemo 10% popusta ukoliko se kupe u našem uredu (Drniška 22, Zagreb)

  

                                                LUPA PROMOTION S PONOSOM NAJAVJUJE:

06.04.2011- MEGADETH&SLAYER-ARENA ZAGREB

13.4.2011. - ROGER WATERS - THE WALL LIVE - ARENA ZAGREB

8.06.2011. - BON JOVI - THE CIRCLE TOUR - STADION MAKSIMIR

3.07.2011. - ELTON JOHN with the band - ARENA ZAGREB

10.02.2011. 14:00:30
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh