« Glazba
objavljeno prije 9 godina
INMUSIC 2015

Rockeri na INmusicovom Hidden stageu!

The Mirror Trap stiže iz Škotske
The Mirror Trap stiže iz Škotske (INmusic)
Više o

The Mirror Trap

,

Muscle Tribe of Danger and Excellence

,

Ashes You Leave

INmusic festival niti ove godine neće razočarati ljubitelje žešćeg zvuka! Jubilarno izdanje INmusica začinit će 3 energična benda: predstavnici hrvatskog žestokog zvuka Muscle Tribe of Danger and Excellence i Ashes You Leave te škotski bend The Mirror Trap!

Muscle Tribe of Danger and Excellence je žestoki rock stroj u kojem svaki od četvero članova dolazi iz različitih glazbenih pozadina te u bend unose dio svog glazbenog izražaja, tvoreći tako kombinaciju rock i metal stilova. MTDE svira energični rock usmjeren na jednostavnost i iskrenost. Dosadašnja izdanja i spotovi su izvrsno primljeni od strane domaće kritike, a pjevni i lako pamtljivi tekstovi na koncertima su uvijek popraćeni pjevanjem publike. Pod imenom Muscle Tribe of Danger and Excellence na INmusic festivalu će publiku naelektrizirati pjevač Domagoj Šimek, Andro Jambrošić na bubnjevima, Luka Jambrošić na bass gitari te gitarist Andrija Ražnatović koji u svojim originalnim riffovima krije glavne adute ovog benda.

Ashes You Leave je riječki metal bend čiji jedinstveni zvuk karakterizira ženski vokal te violina i klavir. U svojoj karijeri objavili su čak šest studijskih izdanja od kojih je većina potpisana za strane diskografske kuće, a za kraj ove godine najavili su i svoj sedmi album. Uz samostalne turneje po Europi, svirali su i na pozornicama raznih festivala, a već su se predstavili i na INmusic festivalu - 2009. godine. Publiku su pridobili briljantnim melodijama kroz koje se paralelno provlači žestina gitara te nježnost vokala i violina. Ashes You Leave ove godine obilježava 20 godina postojanja i idealno je da to proslave i na jubilarnom slavlju najvećeg hrvatskog open air festivala. Na slavljeničkom koncertu će se uz pjevačicu Giadu "Jade" Etro, Berislava Pojea (gitara, vokal), Martu Batinić (violina), Luku Petrovića (bass gitara, vokal) pridružiti prijatelji i nekadašnji članovi Tamara Mulaosmanović na klaviru i vokalu te Dalibor Franjkić na bubnju.

The Mirror Trap je peteročlani škotski rock bend koji sami sebe opisuju na zaista jedinstven način. Kažu: „Volimo kada je glazba ispunjena osjećajima i srčanošću, upornošću, hrabrošću, suzama te svim drugim kombinacijama ljudske stvarnosti. Želimo biti reakcija na dezinficiranu, ukalupljenu kulturu koja preuzima naše generacije. Volimo depresivne knjige, ruž za usne i loše plesanje. Nitko nije savršen." Uz ovakav opis jedino što preostaje je znatiželjno poslušati njihov nastup na INmusic festivalu, a možda i isprobati pokoji loši plesni pokret. The Mirror Trap su bend koji je prepoznala i britanska publika i kolege s glazbene scene. Dijelili su pozornicu s bendovima kao što su The View, Idlewild i Glasvegas te su bili na turneji s Placebom. Ovoga ljeta The Mirror Trap i Placebo će se ponovo sresti - na INmusic festivalu.

Deseto izdanje INmusic festivala uveličat će Florence + the Machine, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Placebo, Paolo Nutini, Of Monsters and Men, La Roux, Black Rebel Motorcylce Club, Eagles of Death Metal, Frank Turner and the Sleeping Souls, Death Cab For Cutie, Future Islands, ANTEMASQUE, Kate Tempest, Aziza Brahim, Batida, Mike Skinenr, Rambo Amadeus, Repetitor, Jonathan, Halka, Sassja, Muscle Tribe of Danger and Excellence, Ashes You Leave, The Mirror Trap i mnogi drugi.

INmusic festival organizira se od 22. do 24. lipnja 2015. godine uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu. Ulaznice za deseto izdanje INmusic festivala po cijeni od 349 kuna mogu se kupiti putem INmusic Webshopa, u Dirty Old Shopu u Zagrebu te se mogu uplatiti u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj. U tijeku je i posebna ponuda OTP banke: ukoliko se pri kupovini ulaznica za INmusic ugovori kartica OTP banke (bez upisnine i članarine), banka na karticu vraća 50 kn. Ponuda je ograničena. Kamperska ulaznica za 7 dana kampiranja iznosi 200 kn. Više informacija o ulaznicama i festivalu na www.inmusicfestival

28.04.2015. 14:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh