« Glazba
objavljeno prije 1 godinu
FESTIVALI

Rock & Stars festival u Cave Romano

Kao što ljeto, more i sunce liječe tijelo, tako i melodije liječe našu dušu, svaki puta kad stanemo ispred pozornice i upijemo čaroliju glazbe koju stvaraju oni koji ju žive

Cave Romano
Cave Romano (Arhiva)
Više o

Cave Romane

,

Rock & Stars festival

Kao što ljeto, more i sunce liječe tijelo, tako i melodije liječe našu dušu, svaki puta kad stanemo ispred pozornice i upijemo čaroliju glazbe koju stvaraju oni koji ju žive. Rocks & Stars Festival @ Cave Romane ove se godine vraća jači no ikada: Petar Grašo sa neponovljivom energijom i svima dobro znanim pjesmama, Prljavo kazalište s novim hitom, Silente, Liveplay i legendarna grupa Kosheen koja će zaključiti ovogodišnji festival svojim energičnim nastupom.

Pjesme za sva vremena, uspomene za cijeli život

Upravo to nudi Rocks & Stars Festival @ Cave Romane. Uz plavetnilo mora i neba, vrhunsku gastronomiju te svu ljepotu istarskog krajolika, ovoga ljeta Terra Magica vas poziva da zaplovite i glazbenim valovima. Evo što o festivalu kažu posjetitelji:

„Sjajno iskustvo! Odlično mjesto za koncerte, nešto potpuno novo, posjetite i istražite Istru."

„Poseban, jedinstven, predivan ambijent... Odaberite događaj koji vas zanima i oduševit ćete se! Ovo treba doživjeti."

„Pravo otkriće! Sjajno mjesto za koncerte! Prekrasan ambijent i savršeno za svaki događaj!"

Samo 4 kilometra od Pule krije se čarolija

Cave Romane je najstariji istarski kamenolom smješten kraj Vinkurana. Neke od poznatijih građevina koje su zidane ili ukrašene tim kamenom su Arena u Puli, portali i vijenci Rektorata Sveučilišta u Zagrebu, ali i termalno lječilište u Pještanima u Slovačkoj. No, ovaj je kamenolom mnogo više od toga, ima svrhu, ali i dušu. Danju dom brojnih izložbi i kulturnih manifestacija, noću postaje najposebnija pozornica u Hrvatskoj. Jedinstvena akustika i probrana imena hrvatske i svjetske glazbene scene čekaju vas od 26. srpnja do 5. kolovoza :

26.7 - Petar Grašo

27.7. - Prljavo Kazalište

3.8. - Silente

4.8. - Liveplay - Coldplay tribute band

5.8. - Kosheen

Val dobrih emocija pod vedrim nebom i Grašina jedinstvena energija koju dijeli s publikom garancija su sjajnog provoda već na samome početku. Prljavci nakon gotovo 10 godina imaju novi stvar, koju će predstaviti publici zajedno sa starim hitovima koji će po tko zna koji puta - rasplesati publiku.

Možda da ne propustite ovaj koncert, možda će biti najbolje ikad.", najavila je grupa Silente svoj nastup 3. kolovoza pa je svima jasno kakav nas spektakl čeka. Duh grupe Coldplay donijet će energični talijanski glazbenici koji se kriju iza imena Liveplay, a šećer na kraju je svakako grupa Kosheen. Spoj elektro, soul, pop i metal  zvuka odjekivat će Vinkuranom na zatvaranju ovogodišnjeg druženja. Ne propustite biti u prvim redovima!

Rocks & Stars Festival @ Cave Romane i ove godine podržavaju Općina Medulin i Turistička zajednica Općine Medulin kao suorganizatori, dok su partneri Festivala Bina Istra i Arena Hospitality Group, a zahvaljujući njima će se - Općoj bolnici Pula donirati uređaji vrijednosti 26 tisuća eura.

Early Bird ulaznice su dostupne do 1.5.2023. na svim Eventim prodajnim mjestima, za više informacija tu je www.caveromane.com, a sve novosti vas čekaju na službenoj Facebook i Instagram stranici. 

31.03.2023. 17:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh