« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 11 godina
PELLEVE

Rješite se bora peglanjem lica

POGLEDAJTE VIDEO - Ako peglanje može učiniti čuda za vašu kosu, zamislite što bi tek moglo za lice

Pelleve tretman traje oko sat vremena
Više o

bore

,

koža

,

kolagen

,

pelleve

,

peglanje lica

Peglanje lica? Može zvučati apsurdno, no upravo to uključuje posljednji tretman za naboranu kožu. Priznat ćemo da se ne radi o doslovnom prislanjaju vruće pegle na lice, no zaista se primijenjuje proces grijanja određenih dijelova kože kako bi se bore izravnale i uklonile. A rezultati mogu biti čudesni.

Peglanje kože, ili stručnije Pelleve proces, zahtjeva samo dva tretmana od sat vremena, te treći ukoliko je to doista potrebno. Što je najbolje, nakon tretmana možete opet nanijeti šminku i odmah otići na posao. Osim toga, radi se o prvom procesu koji nije kirurške prirode, a koji se može primijeniti i na cijelo područje oko očiju - ispod donjih trepavica i kapaka - kao i na vratu i dekolteu.

Pelleve nije ni kemijski tretman ni laserska procedura. Umjesto toga, koristi se radijska frekvencija - blaga električna struja generira toplinu u koži, te u potkožnom tkivu. Grijano kolagensko tkivo odmah se steže, dajući željeni izgled, nakon čega koža proizvodi novi kolagen. Upravo kolagen gradi kožu i daje joj svilenkast izgled. Normalno gubimo 1 posto ove supstance svake godine, kako starimo, a do 50-te se izgubi polovica prirodno proizvedenog kolagena. Pelleve stimulira njegovu proizvodnju još mjesecima nakon tretmana.

Sama procedura je prilično jednostavna. Koža se prvo namaže posebim gelom, nakon čega se na lice prislanja grijana pločica koja grije kožu vrlo blagom toplinom bez nekih nuspojava. Kako se toplina povećava rukom signalizirate kozmetičaru kada je postalo neudobno i tretman se premješta na drugi dio kože. Ako zvuči rizično valja navesti kako je Pelleve odobrila i Američka administracija za hranu i lijekove - jedna od najrigoroznijih na svijetu.

Iako je sam proces vrlo učinkovit, a rezultati se brzo primjećuju, treba reći kako nije nimalo jeftin. Dva tretmana koštaju poprilično - 18,000 kuna, a ako je potreban treći, to će vas stajati dodatnih 6000 kuna.

 

25.11.2010. 09:13:32
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ZarađujemMasno
    25.11.2010. 10:45
    to janica radi kod nas u rijeci
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh