« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
APCIHAAA!

Riješite se prehlade u par sati

Ako ste mislili da ćete šmrcati i kihati danima, varate se - postoji namirnica koja će sve te probleme riješiti u par sati, uz jednu jedinu nuspojavu

Evo što će vas riješiti prehlada
Evo što će vas riješiti prehlada (Shutterstock)
Više o

lijek

,

češnjak

,

prehlada

Prehlade su uobičajene tijekom zime, jer nas virusi napadaju bez ikakve zadrške, a uobičajeni recept za liječenje su razne tablete, topli čajevi i vitamin C

Ipak, sve će to samo ublažiti simptome, no prehlada će nas i dalje mučiti, pa se stoga treba okrenuti malo jačoj stvari - češnjaku.

Vjerovali vi ili ne, znanstveno je istraživanje pokazalo da se prehlade možemo riješiti u samo tri sata korištenjem ove fenomenalne namirnice koja ima jednu jedinu negativnu nuspojavu - ne mirišimo baš najbolje.

Dovoljno je pet grama sirovog češnjaka u nekom jelu da se aktiviraju geni uključeni u proizvodnju bijelih krvnih zrnaca koja će vam ojačati imuni sustav i riješiti se prehlade.

Rezultati istraživanja su nedvosmisleni - prehlada traje bitno, bitno kraće kod onih koji jedu bijeli luk, a glavni su "krivci" za uspjeh češnjaka u borbi protiv prehlada selen i vitamin C.

A ako vas brine miris ... prožvačite malo svježeg peršina i sve će biti u redu.

08.01.2016. 13:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh