« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci
SAVJETI

Riješite se podočnjaka na prirodan način

Podočnjake prikrivamo raznim kozmetičkim preparatima, no ono na što trebamo obratiti više svoju pažnju su uzročnici podočnjaka, na koje možemo utjecati

Riješite se podočnjaka
Riješite se podočnjaka (Arhiva)
Više o

savjeti

,

podočnjaci

,

uklanjanje podočnjaka

U današnje vrijeme, kada je užurbani način života potpuno normalan, skoro je nezamislivo imati lice bez podočnjaka. Podočnjake prikrivamo raznim kozmetičkim preparatima, no ono na što trebamo obratiti više svoju pažnju su uzročnici podočnjaka, na koje možemo utjecati.

Uvedite u svoj život neke od zdravih navika, pa se tako više odmarajte, naučite vježbe disanja i izmijenite svoju prehranu. Rezultati nakon ovih promjena će ubrzo biti vidljivi, a vaše lice će zasigurno izgledati odmornije i svježije.

Najbolji lijek za liječenje podočnjaka je dovoljno sati sna. Svaka osoba bi trebala barem 7 sati sna, kako bi organizam mogao normalno funkcionirati tijekom dana. Ako loše i nedovoljno spavate, normalno je da se to nakon nekog vremena odrazi na vašoj koži.

Mišićno tkivo i kožne stanice se najviše regeneriraju za vrijeme spavanja, zbog čega nedostatak sna ubrzava proces starenja i potiče stvaranje podočnjaka.

Sve savjete pročitajte na blogu zenskisvijet.com

10.11.2017. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh