« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
SAVJETI

Riješite se celulita koliko je moguće

Ružna narančina kora iliti celulit ne voli niti jedna žena, a kako je borba protiv ovog nusprodukta nezdrave prehrane i lošeg životnog stila teška, evo par savjeta

Protiv celulita se treba boriti cijele godine
Protiv celulita se treba boriti cijele godine (Shutterstock)
Više o

celulit

,

savjeti

,

krema protiv celulita

,

borba protiv celulita

Ceulit muči mnoge žene, a bitka protiv njega mora biti stalna, a ne samo tijekom kasnog proljeća kad se počinjemo pripremati za ljetne dane i plaže. Stoga, evo nekoliko stvari koje će vam u tome pomoći ...

Anticelulitni gel i krema - ne ne mogu ukloniti paklenu "narančinu koru" s bedara, ali je svakako mogu učiniti manje vidljivom. Svakodnevno korištenje ovih preparata donosi više pozitivnih učinaka: zaglađen izgled bedara, njegovanu kožu i svakodnevnu mini masažu koju izvodiš pri svakom nanošenju.

Borovnice - prepune su antioksidansa i izvrsne za kožu i krvne žile, pa ih probajte konzumirati barem nekoliko puta tjedno umjesto omiljenih slatkiša ili međuobroka. Rezultat bi vas mogao oduševiti.

Četka za tijelo - dobra cirkulacija vrlo je važna za smanjenje celulita, a četka za tijelo jedan je od najvažnijih alata u borbi protiv ovog napasnika. Svaki dan dobro istrljajte bedra i to u smjeru od koljena prema trbuhu i već za nekoliko tjedana uživajte u ljepšem pogledu na svoju guzu i noge.

Vježbe za bedra i guzu - svaki dan odvojite barem deset minuta te ih posvetite izvođenju vježbi za bedra i guzu. Pravilnim izvođenjem vježbi, salo s tih kritičnih područja brzo će se otopiti, a s njime i celulit.

Žuti ili zeleni čaj - žspijanje vode svakako će pomoći u borbi protiv celulita, a ako svakog dana popijete litru rashlađenog žutog ili zelenog čaja, rezultati će biti još upečatljiviji. Zeleni i žuti čaj izbacit će loše stvari iz organizma te ga pročistiti.

14.11.2015. 16:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh