« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci
SAVJETI

Ricinusovim uljem protiv ispadanja kose

Sve što trebate napraviti je svaku večer prije spavanja u sljedeća 3 mjeseca na kosu, obrve i trepavice nanijeti ovo blagotvorno ulje

Vratite kosi sjaj i snagu
Vratite kosi sjaj i snagu (Arhiva)
Više o

kosa

,

trepavice

,

obrve

,

ricinusovo ulje

Ako ste i vi među onima koji su uništili i trajno prorijedili obrve pretjeranim čupanjem, prorijedili trepavice šminkanjem i neredovitim skidanjem maskare te ako vam se kosa prorijedila zbog čestog i neprimjerenog tretiranja, onda ste na pravom mjestu, jer ćemo govoriti o rješenju za te probleme.

Naravno da se rješenje ne krije u japanskom iscrtavanju obrva, ugradnji trepavica s 3D ekstenzijama te transplataciji obrva ili kose već u prirodi. Priroda je uvijek tu za sve probleme, pa tako i za gore navedene.

Pa o čemu je zapravo riječ? Riječ je o ricinusovom ulju! Ricinusovo ulje je dostupno svakome, jeftino je i ono najbitnije od svega - djeluje.

Blagotvorno ulje

Sve što trebate napraviti je svaku večer prije spavanja u sljedeća 3 mjeseca na kosu, obrve i trepavice nanijeti ovo blagotvorno ulje.

Ricinusovo ulje će dati zdrav izgled, poboljšati teksturu i ubrzati rast. Prije nanošenja ricinusovog ulja na obrve i trepavice, prvo ih dobro očistite od nečistoće i šminke, pa tek onda uz pomoć štapića za uši nanesite malu količinu ricinusovog ulja na njih.

Sve savjete pročitajte na blog zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
24.02.2019. 09:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    24.02.2019. 10:47
    valjda pomaže
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh