« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
KRAJ SUKOBA

Richards i Jagger zakopali ratnu sjekiru

Obožavateljima Stonesa sigurno će biti drago što su njih dvojica zakopala ratnu sjekiru jer je sukob ozbiljno zaprijetio planovima benda da ove godine proslavi pedesetu obljetnicu

Fotografija vijesti
Više o

Mick Jagger

,

Rolling Stones

,

Keith Richards

Ispričavam se Micku Jaggeru zbog svojih pogrdnih komentara kojima sam ga počastio u svojoj autobiografiji, rekao je slavnih gitarist Rolling Stonesa Keith Richards, prenosi Hina

Jagger i Richards objavili su u časopisu "Rolling Stonesu" kako je vrijeme da krenu dalje. Obožavateljima Stonesa sigurno će biti drago što su njih dvojica zakopala ratnu sjekiru jer je sukob ozbiljno zaprijetio planovima benda da ove godine proslavi pedesetu obljetnicu i krene na rođendansku turneju po svijetu.

"Gledajući unatrag, u svakoj karijeri ima uspona i padova", rekao je Jagger. "Osamdesetih godina, primjerice, Keith i ja nismo mnogo razgovarali. Ja sam se snažno upustio u poslovnu stranu Stonesa jer mi se činilo da nitko drugi neće. Međutim, sada iz Keithove knjige vidim da se on osjećao isključenim. Šteta", dodao je Jagger.

"Mick je u pravu. Nas smo dvojica mnogo razgovarali prošle godine. Tako nismo razgovarali jako, jako dugo, i to mi je mnogo značilo", nastavio je Richards.

"Kad je riječ o knjizi, to je moja priča i vrlo je sirova, kakva je i trebala biti. Međutim, sada znam da su neki njezini dijelovi i publicitet koji su oni dobili bili stvarno uvredljivi za Micka i žalim zbog toga", rekao je.

Željno očekivana turneja Rolling Stonesa sigurno neće početi prije 2013. godine, tvrdi istoimeni časopis. Iako neki izvori iz glazbene industrije govore da je je turneja odgođena zbog sukoba dvojice najistaknutijih članova, Rolling Stone piše da je vjerojatnije u pitanju zabrinutost za zdravlje Keitha Richardsa, koji povremeno osjeća posljedice teške ozljede glave iz 2006., kada je na odmoru na Fidžiju pao sa stabla.

Zasad je poznato da će Rolling Stonesi pedesetu obljetnicu proslaviti tiskanjem knjige fotografija u srpnju i dokumentarnim filmom u rujnu.

Prvi nastup legendarni britanski bend imao je 12. srpnja 1962. u londonskom klubu Marquee.

16.03.2012. 15:56:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh