« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
MLJAC

Rezervirajte svoje stolove za Tjedan restorana

U periodu od 10. do 19. ožujka hrvatski će restorani ponuditi svoja jela po cijeni od samo 100 kuna, dok ćete u istom razdoblju u odabranim hotelima moći popiti i koktel za 20 do 25 kuna

Tjedan uživanja
Tjedan uživanja (Shutterstock)
Više o

rezervacije

,

Tjedan restorana 2017

Gurmani će ponovno doći na svoje jer za par dana počinje manifestacija Tjedan restorana koja će trajati od 10. do 19. ožujka.

Sudjelovat će 78 vrhunskih restorana s područja cijele Hrvatske, a ukusna jela će biti dostupna po cijeni od samo 100 kuna.

U ponudi restorana su čak 702 predjela, glavna jela i deserti, te vina i aperitivi. No, tu je i dodatna ponuda manifestacije.

Pod sloganom "Na Koktel u Hotel" restoranima će se pridružiti i neki hrvatski hoteli čiji će barovi svakog dana od 18 do 19.40 sati nuditi koktele po promotivnim cijenama od 20 do 25 kuna. U akciji sudjeluju: Sheraton Zagreb Hotel (Cafe Imperial i Piano bar), Hotel Westin Zagreb (Diana Bar), Antunović Hotel (Vertigo Bar), Hotel Kaj (Lobby Bar), Grand Hotel Slavia (Kantun Bar), Hotel Gallus (Gallus Bar) i Hotel Osijek (Lobby Bar).

Pregled svih restorana koji sudjeluju u akciji, njihovih jelovnika i telefonske brojeve za rezervacije možete pogledati na web stranici Tjedna restorana.

07.03.2017. 14:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh