« Glazba
objavljeno prije 10 mjeseci i 10 dana
NAJAVE

Repetitor ove subote svira Vintage Industrial

Repetitor iz Beograda dovodi i goste koji će otvoriti koncert, mladi bend o kome se dosta govori - Dogs in Kavala

Repetitor u Vintage Industrialu
Repetitor u Vintage Industrialu (Vintage Industrial)
Više o

Repetitor

,

turneja

,

Zagreb

,

Vintage Industrial Bar

Repetitor je na mini zagrebačkoj turneji, a zadnji koncert u Zagrebu održat će u subotu, 20. listopada u Vintage Industrial Baru.

Iz Beograda vode i goste koji će otvoriti koncert, mladi bend o kome se dosta govori - Dogs in Kavala

Povratak u zagrebačke klubove inspiriran je prošlogodišnjom beogradskom turnejom s konceptom od tri dana u tri kluba u istom gradu gdje su raspametili publiku željnu još bliskijeg kontakta i intimnijeg susreta s ovom rock silom koja diže iz mrtvih. Hipnotizirajuća i opasna energija Repetitorovog koncerta često proključa do usijanja i na ogromnim pozornicama, pa je povratak u klupsko okruženje iz kog su potekli garancija dobrog provoda i događaj za ne propustiti. Na sva tri koncerta support eksplozivnom trojcu pružit će odlični i kvalitetni mladi bendovi vrijedni pažnje, Harvo JaySpiridon i Dogs in Kavala.

U Zagrebu su svoje prvo klupsko predstavljanje Repetitor imali još na početku karijere, baš u KSET-u prije devet godina. Danas, nakon više od desetljeća na sceni, tri studijska albuma te bezbroj nastupa, Repetitor su izrasli u jedan od nesumnjivo najboljih live bendova ovih prostora, a i šire. Mapa turneja, odsviranih koncerata i sjajnih recenzija širila se po cijeloj Europi, dok veliki bendovi poput Arcade Fire, Oh Sees ili Mudhoney traže da im budu lokalna podrška na koncertima. Od Nizozemske, Švicarske, Njemačke, Francuske, Italije, Austrije, preko Poljske, Mađarske, Češke, Slovačke sve do zemalja Baltika, Rusije, pa čak i Kine, Repetitor su svuda rušili jezične barijere i ostavljali publiku željnu da čuje još. Milena Milutinović, Ana-Marija Cupin i Boris Vlastelica zaista čine dokazanu divlju mašinu koja se na pozornicama osjeća kao kod kuće.

-------------------------------------------------
Ulaznice:

Za svaki pojedinačni koncert zagrebačke turneje cijena ulaznice je 70 kuna u pretprodaji, a 90 kuna na ulazu.

Za komplet karata za sva tri koncerta cijena je 180 kuna i to samo u pretprodaji - broj ovog paketa je ograničen!

Mjesto pretprodaje: 
- Dirty Old Shop (Tratinska 18)
- Vintage Industrial Bar
- KSET

17.10.2018. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh