« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
JOGA

Relaksacijom do ljepote

Kako probuditi uspavanu energiju i na prirodan način postići dobar izgled

Više o

joga

Odjeća, frizura, šminka, depilacija, odlasci kozmetičaru, vježbanje… sve što činimo za svoj izgled često djeluje kao niz dodatnih obveza čije učinke nemamo vremena ni primijetiti. Sve te aktivnosti pretvaraju se u naš danak konzumentskom društvu i teško da nas mogu učiniti trajno zadovoljnima svojim izgledom. U slučajevima izrazitog nezadovoljstva odlučujemo se za plastičnu kirurgiju, zaboravljajući da nas iza tog manjeg ili većeg nosa ili usana, iza manje ili više bora, ponovno čeka vlastiti osjećaj o sebi.

ZVIJEZDE
’Relaksacijom do ljepote’ je program koji su otkrile i primijenile mnoge zvijezde, poput Madonne, Sharon Stone, Nicole Kidman i Brada Pitta.

Stvarna ljepota je prirodna, a ona se ne može postići na umjetan način, misao je vodilja novog programa ‘Relaksacijom do ljepote’ koji je nedavno zaživio pod vodstvom instruktora prirodne relaksacije Mirka Vragovića. Riječ je o programu koji je nastao nakon 17 godina istraživanja i deset godina učenja različitih programa za pomlađivanje na osnovi prirodne relaksacije. Vragović primjenjuje metodu koja se stvara individualno za svakog polaznika, a djeluje dubinski i regenerativno na oporavak cijelog tijela. Zbog potaknutog dotoka i protoka svježe energije, rezultati su posebno vidljivi na licu i cjelokupnoj pojavi, a voditelj tvrdi i da se ta promjena događa brzo.

TRADICIJA I NOVA ZNANJA
Pristup je kombinacija tisućljetnih dalekoistočnih znanja o tijelu i energiji koja vuku korijene iz kineske tradicionalne medicine te najnovijih saznanja na području energije čovjeka dobivenih empirijski kroz rad svjetskih stručnjaka tijekom posljednjih dvadesetak godina.

-Ako govorimo o radikalnijim medicinskim problemima estetske prirode poput facijalnog grča, prvi rezultati su vidljivi već kroz pet dana uzastopnog dolaženja. Kod većine ljudi koji nemaju ovakve teške probleme, rezultati se mogu primijetiti već nakon jedne relaksacije, jer polaznici djeluju vidljivo svježiji, mlađi i odmorniji kao nakon dugog i kvalitetnog sna- kaže Vragović.

Osim što primjenom metode polaznici mogu podići kvalitetu svog života i postići trajno ljepši i mladolikiji izgled, oni čine i nešto dobro za zajednicu, jer je cjelokupni prihod programa namijenjen financiranju udruge Arkanđeli koja okuplja roditelje djece s posebnim potrebama.  

Piše: Jasminka Šikić
19.02.2008. 19:13:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh