« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
NEMA PODCJENJIVANJA

Rehhagel: Hrvatska je najmoćnija u skupini

Izbornik Grčke priznaje da je Hrvatska favorit, ali nitko u skupini se ne smije podcijeniti
Izbornik Grčke priznaje da je Hrvatska favorit, ali nitko u skupini se ne smije podcijeniti (Getty Images)
Više o

Grčka

,

Hrvatska

,

Euro 2012.

,

skupina F

,

otto rehhagel

,

reprezentacije

Izbornik grčke nogometne reprezentacije Otto Rehhagel s optimizmom je dočekao ishod ždrijeba kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2012. u kojem će mu jedan od suparnika biti i Hrvatska.

"Protiv svih smo reprezentacija iz skupine, osim Hrvatske, igrali posljednjih godina. Hrvatska je u teoriji najmoćnija momčad skupine, ali ne smijemo podcijeniti ni druge suparnike. Imamo dobre izglede za izravan plasman ili barem za drugo mjesto i prolazak u dodatne kvalifikacije. Ali, morate shvatiti da smo trenutno fokusirani na Svjetsko prvenstvo", rekao je Nijemac koji je Grčku 2004. senzacionalno odveo do naslova europskog prvaka.

Podsjetimo, u skupini F će, osim Hrvatske i Grčke, igrati i Izrael, Latvija, Gruzija i Malta. U sličnom tonu kao i Rehhagel, o izgledima svoje reprezentacije pričao je predsjednik Grčkog nogometnog saveza Sofoklis Pilavios.

"Skupina je prolazna. U njoj nema nijedne velike reprezentacije, ali Hrvatska je dobra momčad. Nedavno smo igrali s većinom ovih suparnika tako da se dobro poznajemo. Pozvali smo predstavnike ostalih saveza u Atenu na dogovor oko rasporeda utakmica", poručio je Pilavios. (Totalsport)

07.02.2010. 17:05:51
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh