« Seks
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
MA DA?

Redoslijed rođenja utječe na seksualni život

Vjerovali ili ne, za igrice među plahtama važno je koji ste se po redu rodili u obitelji

Na seksualne navike utječu i braća i sestre
Na seksualne navike utječu i braća i sestre (Shutterstock)
Više o

seks

,

najbolji seks

,

braća

,

sestre

,

redoslijed rođenja

Vjerovali ili ne, ali i vaša braća i sestra određuju kakvi ćete biti u krevetu, doduše neizravno. Naime, istaživanja su pokazala da vaša izvedba u krevetu ima izravnu vezu s činjenicom koja ste beba po redu u obitelji.

Tako su prvorođeni, a naravno i jedinci, vrlo predvidljivi u krevetu, tako da je jedan susret dovoljan za predviđanje bilo kakvih sljedećih akcija među plahtama. Perfekcionizam je razlog takvom ponašanju, a on je dobra stvar na poslu, no ne i u krevetu. Potreba za kontrolom često može uzeti previše maha. 

Srednja djeca u obitelji obično predstavljaju misterij, kako svojim roditeljima, tako i seksualnim partnerima zbog kontradiktornog ponašanja - nekad su vrlo natjecateljski nastrojeni, a jednako tako mogu biti i potpuno mirni i neaktivni. Svoje frustracije nikad ne otkrivaju, osim ako im stvarno ne posvetite puno svog vremena. 

Ljubiteljima seksa svakako preporučujemo posljednje dijete u obitelji. Uvijek su raspoloženi za seks, bez obzira na mjesto i doba dana, vrlo su nježni i taktilni, a to je zato što su bili maze u obitelji. 

16.02.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh