« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
HRVATSKI VEZNJAK BRILJIRA

Redknapp: Ja imam fantastičnog Niku

Kranjčarovi golovi i nebrojene asistencije dali su snagu Tottenhamu pred susret s momčadi Aston Ville, podvlači engleski Times

(Getty Images)
Više o

Premiership

,

Tottenham

,

Aston Villa

,

Niko Kranjčar

,

Harry Redknapp

Engleski mediji i dalje su fascinirani činjenicom da je za tako malen novac (dva milijuna funti) Tottenham dovođenjem Nike Kranjčara toliko ojačao sastav.

Na tu temu sada piše The Times u kojem se kazuje da je "vjerojatno i sam Redknapp iznenađen učestalošću kojom mu hrvatski veznjak vraća povjerenje."

Pred susret Tottehama i Aston Ville, dva izgledna kandidata za borbu koja bi trebala biti okončana osvajanjem mjesta na ljestvici koje vodi u Ligu prvaka, fokus je bačen na hrvatskog reprezentativca te engleskog Stewarta Downinga koji je Spursima bio preskup prošloga ljeta.

"Middlesbrough nas je tražio 15 milijuna funti za njega, što je svakako previše iako mi se sviđa njegova igra. Ali, ja imam fantastičnog Niku kojeg nismo morali toliko platiti. On je nevjerojatno dobar", kaže Redknapp. Susret Tottenhama i Aston Ville igra se danas (subota) na White Hart Laneu u sklopu 25. kola engleskog Premiershipa.

"Kranjčarovih sedam golova i nebrojene asistencije dale su snagu Tottenhamu pred ogled momčadi koje se bore za Ligu prvaka. Pobjedom bi Spursi napravili golem korak prema tom cilju", dodaje Times. (Totalsport)
06.02.2010. 09:48:13
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh