« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
COOL

Reci koje namirnice imaš – Mala Špajza će ti reći što da skuhaš!

Sve je krenulo od ideje da se pomogne onima koji – ideje nemaju. Što da kuham danas? Želim nešto slatko, a ne znam što bih..

Mala Špajza će vas spasiti :)
Mala Špajza će vas spasiti :) (Screenshot Mala Špajza)
Više o

recepti

,

najbolji recepti

,

Mala Špajza

,

recepti za kolače

Mala Špajza je portal kojeg je izradila Andrea Švaglić, donedavna studentica informatike u Rijeci i veliki ljubitelj pravljenja kolača.

„Često puta sam se našla u situaciji kada sam trebala ili željela nešto spremiti, a nisam imala vremena ili ideje", kaže nam Andrea, i tako se rodila ideja o Maloj Špajzi, koja je ubrzo postala diplomski rad, potom projekt Start Up inkubatora u Rijeci, i na kraju, web stranica dostupna svima.

Za sada Mala Špajza nudi recepte za slastice, međutim, ubrzo se planiraju i dodati police sa namirnicama zadužene i za slana jela.

„Cilj mi je da Mala Špajza pomaže kod onog, tako čestog pitanja: Što kuhati danas?", tvrdi Andrea, a recepti koji se mogu trenutno naći u Maloj Špajzi receptisu food blogerica s kojima se Andrea povezala i stvorila suradnju.

Ubrzo se planira omogućiti registracija za sve korisnike i mogućnost postavljanja vlastitih recepata. Website je izradila sama, uz malu pomoć mentora iz Start Up inkubatora, naročito cura iz tvrtke CIPMANN koje su rado dale mnogo savjeta i smjernica o dizajnu i imenu.

Može li i vama Mala Špajza biti od pomoći, prosudite sami na www.malaspajza.com.

Za dodatne informacije obratite se Andrei na ispecipareci@malaspajza.com.

21.09.2013. 11:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh