« Život
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
DVOJE

Recept za sretan život s partnerom

Život s partnerom moće biti sjajno iskustvo, no jednako tako može se pretvoriti u pravu noćnu moru, pa pročitajte ovih par savjeta

Kako do skladnog života u dvoje
Kako do skladnog života u dvoje (Arhiva)
Više o

brak

,

veza

,

zajednički život

,

partner

Život u dvoje je san najvećeg broja ljudi, no osim veselja može donijeti i probleme o kojima niste niti sanjali. Kako najednom početi dijeliti svoje najintimnije tajne i trenutke s drugom osobom, a ne napraviti grešku pitanje je koje muči gotovo sve.

Par tema koje će vrlo brzo isplivati na površinu kao ključne treba uzeti vrlo ozbiljno i pristupiti im s pažnjom. Na prvom je mjestu novac, razlog broj jedan za probleme u modernim brakovima.

Parovi se svađaju kad novaca nema, ali i kad ih ima, a jedini način da sve bude kako treba je iskrenost i otvorenost u novčanim pitanjima. Dakle, tko je kupio novi alat, a tko novu haljinu treba se znati i prije nego što se to dogodi, kako bi se izbjegli svi nesporazumi.

Kad ste nadvladali problem novca, slijedi vam pitanje kućanskih poslova. Tu će najprije isplivati kućni odgoj, jer ako on misli da je normalno da gleda televiziju i pije pivo dok njegova draga, inače visokoobrazovana karijeristica, pegla njegove košulje, briše prašinu i pere podove, problema će biti preko glave. Znači, i jedna i druga strana treba pokazati malo fleksibilnosti i sve će sjesti na svoje mjesto.

Za kraj, treći najveći problem modernih veza - komunikacija. Ne e-mailom, ne SMS-om, ne Facebookom, nego dobar stari razgovor za kuhinjskim stolom o svim problemima koji muče bilo kojeg od partnera. 

Ako riješite ove tri stvari na obostrano zadovoljstvo, i to iskreno i stvarno, vašoj vezi cvjetat će ruže. U suprotnom ... 

26.07.2013. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh