« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
"SPECIAL ONE" BEZ RJEŠENJA

Real Madrid gubi utrku za naslov prvaka, Osasuna izdržala do kraja i uzela nove bodove

Real je protiv Osasune imao 70 posto posjeda lopte i 22 udarca prema suparničkim vratima, no nije uspio zabiti gol

Jose Mourinho
Jose Mourinho (Getty Images)
Više o

Real Madrid

,

Jose Mourinho

,

Osasuna

Nakon poraza od Osasune sve je izglednije kako je Real Madrida otpao iz utrke za naslov španjolskog prvaka. Barcelona sada ima sedam bodova viška i čini se kako niti "Special One" ne može pomoći "Kraljevskom klubu" da prekine Barcinu dominaciju. "Čestitam Osasuni na pobjedi, premda nismo zaslužili poraz. Domaćin se fanatično borio i iskoristio je naše propuste," kazao je Realov trener Jose Mourinho nakon utakmice, ali i dodao: "Danas je novi dan i danas će se igrati nogomet. No moram priznati da se nakon drugog poraza u prvenstvu nalazimo u teškoj poziciji. Još ništa nije riješeno, no Barcelona ima veliku bodovnu prednost," kazao je portugalski stručnjak, prenosi Hina.

Real je protiv Osasune imao 70 posto posjeda lopte i 22 udarca prema suparničkim vratima, no nije uspio zabiti gol. To je četvrta utakmica ove sezone u kojoj su Galacticosi pucali iz praznih pušaka. Gol nisi zabili niti Mallorci (0:0), Levanteu (0:0) i Barceloni (0:5). "Imali smo dovoljno prilika za pobjedu protiv Osasune, no nismo ih iskoristili," dodao je Mourinho.

Premda je gotovo nemoguće da Barcelona ispusti veliku prednost koju ima, u Realu još nisu podigli 'bijelu zastavu'. "U igri je još mnogo bodova. Ne želimo se predati dok još imamo teoretske izglede za osvajanje naslova prvaka. Situacija je teška, ali ne i bezizlazna," smatra Realov veznjak Xabi Alonso. Barcelonu u idućem kolu očekuje Atletico Madrid od kojeg je u zadnja četiri susreta dva puta izgubila. No Atletico je ove sezone neuvjerljiv.

31.01.2011. 13:03:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh